Çözüldü Mi6 miui10 kurarken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

herdemy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi6
Konular
7
Herkese Merhaba,
Telefonu alalı 3-4 gün oldu. Kamera bayağı bi grenli çektiği için dayanamadım ve bootloader kilidini açacağım. 72saat süresini bekliyorum şuanda az kaldı. Sormak istediğim bir kaç soru var.
1- Telefon brick olursa nasıl kurtarabilirim?
2- Google camera ve magisk modüllerini Developer rom'a kursam, ondan sonra miui10'u flashlasam google camera'yı kullanmaya devam edebilir miyim? yoksa tüm işlemi tekrar mı yapmam gerekiyor?
3- TWRP'yi nasıl kuracağım konusunda detaylı bir konu var mı açılmış?
S.S.S kısmını okudum fakat bunlara bir çözüm göremedim.
Forumda da yeniyim konuyu yanlış yere açtıysak affola.
İyi forumlar

Edit: Birde updater üzerinden rom güncelleme ile ilgili bir kaç şey gördüm ama benim telefonumda updater uygulaması yok?

inboxajm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi6+Mi9Se+S2
Meslek
Şoför
Konular
5
Ben unlock edemedim daha doğrusu bekliyorjm dediniz aşamayı ben yapamadım öyle birşey olmadı bende siz nasıl yaptınız ?

Oyla:

herdemy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım eskiden brick olan telefon nerdeyse komple gidiyordu(5-6 sene önce) şimdi rom'u tekrar flashlıyabılıyorsak sıkıntı yok.
Çok teşekkürler. Birde developer rom'lara haftada bir güncelleme geliyormuş, bu doğrudan ota üzerinden mi geliyor?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çok teşekkürler. Birde developer rom'lara haftada bir güncelleme geliyormuş, bu doğrudan ota üzerinden mi geliyor?

Rica ederim. Evet OTA üzerinden güncellemeleri alabilirsiniz.

Oyla:

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular
1
ota üzerinden alamazsınız zip halinde güncelleme geldiğinde twrp den yükliceksiniz ne zamana kadar açık beta global gelene kadar şuan ki mıuı10 kapalı global beta

Oyla:

herdemy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben unlock edemedim daha doğrusu bekliyorjm dediniz aşamayı ben yapamadım öyle birşey olmadı bende siz nasıl yaptınız ?
mi unlock bilgisayar uygulamasından unlock dedim 72 saat beklemem gerektiğini söyledi. Onun dışında buraya kadar ne yaptığımızı soruyorsanız bu forumda bir bootloader kilidi açma konusundaki adımları uyguladım sadece konuyu hatırlamıyorum şimdi tam hangisiydi ama aratırsan bulursun gibi spesifik olarak soracağın bir adım varsa ne yaptığımla ilgili buyur
[doublepost=1529274678,1529274623][/doublepost]
ota üzerinden alamazsınız zip halinde güncelleme geldiğinde twrp den yükliceksiniz ne zamana kadar açık beta global gelene kadar şuan ki mıuı10 kapalı global beta
yok Hocam miui 10 için sormuyorum. O ota'dan gelmiyor biliyorum. Normal developer rom'lar için söylüyorum miui9 olanlar için.

Oyla:

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular
1
mi unlock bilgisayar uygulamasından unlock dedim 72 saat beklemem gerektiğini söyledi. Onun dışında buraya kadar ne yaptığımızı soruyorsanız bu forumda bir bootloader kilidi açma konusundaki adımları uyguladım sadece konuyu hatırlamıyorum şimdi tam hangisiydi ama aratırsan bulursun gibi spesifik olarak soracağın bir adım varsa ne yaptığımla ilgili buyur
[doublepost=1529274678,1529274623][/doublepost]
yok Hocam miui 10 için sormuyorum. O ota'dan gelmiyor biliyorum. Normal developer rom'lar için söylüyorum miui9 olanlar için.
tamamdır hocam ben yine söyliyim dedim :) iyi forumlar

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt