Rom Mİ6 Miui 9 Global Stabil Rom Tarih ve Hata Bildirimi

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Merhabalar Arkadaşlar sizlere önemli bir konu hakkında bilgi vermek istiyorum bugün arkadaşımın vasıtasıyla çin den xiaomi çok yakından takip eden Çinli arkadaşımıza bir kaç soru yönlendirdim Mi6 nın güncellemesinin %100 Kasım 24 ile Aralık 1 arasında verileceğini ve son verilen 9.0.1.0 olan stabil de bir çok hata ile karşılaştıkları gibi ve 8.5.1.0 da olan bazı sorunlardan dolayı ve miui9 beta dalı hataları tespit etmenizi ve bildirmenizi isteyeceğim hatasız bir rom için daha detaylı bir güncelleme sunmaları için bu kadar geçikecektir.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Dogankara54 konu başlıklarını büyük harfle açmak yasaktır konu başlıklarını konuyla alakalı açınız konu başlığı tekrar düzenlendi iyi forumlar.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dogankara54 konu başlıklarını büyük harfle açmak yasaktır konu başlıklarını konuyla alakalı açınız konu başlığı tekrar düzenlendi iyi forumlar.
Sağolun efendim fakat tarihle alakalı da bilgi verdim hata olarak degistirmissiniz siz öyle uygun gorduyseniz birşey diyemem teşekkürler angel~~

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Sağolun efendim fakat tarihle alakalı da bilgi verdim hata olarak degistirmissiniz siz öyle uygun gorduyseniz birşey diyemem teşekkürler angel~~
Tarih'e ekledim konu başlığına ortayı bulalım iyi forumlar. :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Peki hocam paylaştığınız için sağolun. Umarım Mi9 Stabil güncellemesi bu güncelleme ile sorunsuz olarak gelir bu sefer. İlk çıkan Global Romda Batarya tüketimi sorunu, ikinci çıkan Global romda Kulaklık ses çıkış sorunu vardı. Beta'larda bile bu denli hatalar yok çünkü. Mi6 bence Xiaomi Eu veyahut diğer China Beta üzerine yapılandırılan Romlar ile kullanılmalı bana göre.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Peki hocam paylaştığınız için sağolun. Umarım Mi9 Stabil güncellemesi bu güncelleme ile sorunsuz olarak gelir bu sefer. İlk çıkan Global Romda Batarya tüketimi sorunu, ikinci çıkan Global romda Kulaklık ses çıkış sorunu vardı. Beta'larda bile bu denli hatalar yok çünkü. Mi6 bence Xiaomi Eu veyahut diğer China Beta üzerine yapılandırılan Romlar ile kullanılmalı bana göre.
İnşallah hocam sizden istediğim bütün hataları bildirmek çünkü firma bizlerden hataları bulmamizi istiyor batarya yı herşeyi bildirin kulaklık takı ses yükselme sorununa yoğunlaşın genel anlamda

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
İnşallah hocam sizden istediğim bütün hataları bildirmek çünkü firma bizlerden hataları bulmamizi istiyor batarya yı herşeyi bildirin kulaklık takı ses yükselme sorununa yoğunlaşın genel anlamda

Hocam bu sorunlar gizli yada ince sorunlar değil, Bu cihazı bu romla kullanıp herkesin yaşadığı sorunlar. O yüzden bu sorunları farkedememelerine imkan yok. Global Rom dediğin, önceden denetlenip sunulması gereken rom. Geliştiricilerin bu romları kullanmadan yayınladıklarını düşünüyorum artık. Çünkü bu sorun bilindiği takdirde, özellikle de kulaklık çıkışısı sorunu için, kısa sürede güncelleme yayınlayıp düzeltmeleri gerekiyordu.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Hocam bu sorunlar gizli yada ince sorunlar değil, Bu cihazı bu romla kullanıp herkesin yaşadığı sorunlar. O yüzden bu sorunları farkedememelerine imkan yok. Global Rom dediğin, önceden denetlenip sunulması gereken rom. Geliştiricilerin bu romları kullanmadan yayınladıklarını düşünüyorum artık. Çünkü bu sorun bilindiği takdirde, özellikle de kulaklık çıkışısı sorunu için, kısa sürede güncelleme yayınlayıp düzeltmeleri gerekiyordu.
Haklısınız ama dediğim gibi o kulaklık mevzusuna durmadan hata raporu gönderin sorun olarak eminim yeni gelecek stabil rom da bu sorunlar ile karsilasmiyacaz
[doublepost=1509910426,1509740842][/doublepost]Mi6 kullanan arkadaşlar tekrar söylüyorum ne kadar hata varsa bildirin durmadan bildirin en küçük şey de bile bildirin aynı sorunları durmadan her gün bildirin saygılarımla

Üst Alt