Yardım mi6 Mikrofon sorunu

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Merhabalar. 1 hafta önce mi6 aldım. Çok memnundum cihazdan lakin biraz önce telefonla konuşurken sesim karşıya gitmedi. Hoparlörden konuşurken sıkıntı yok, ses kaydı yaparken sıkıntı yok. Sadece telefon görüşmesinde sıkıntı oldu. Hepsiburada'dan aldım. Satıcı da hepsiburada idi. Donanımsal sıkıntı olsa diğer yollarda da çalışmaz diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım ? Youtube da müzik dinlerken 43 dereceye çıktı, sonrasında biraz kullanmadım ve soğuduktan sonra oldu bu olay.

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5-10 dk şarja taktıktan sonra sorun düzeldi fakat tekrarlanır diye korkuyorum. Sizce iade etmeli miyim ? Cihaz oyun oynamadığım halde bazen ısınıyor. Pili de hızlı gidiyor gibi. Kararsızım.. Ama iade edersem de alacağım telefon mi6 olur

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
5-10 dk şarja taktıktan sonra sorun düzeldi fakat tekrarlanır diye korkuyorum. Sizce iade etmeli miyim ? Cihaz oyun oynamadığım halde bazen ısınıyor. Pili de hızlı gidiyor gibi. Kararsızım.. Ama iade edersem de alacağım telefon mi6 olur
Sesin karşıya gitmeme olayı sanırım anlık ve Hat'tan kaynaklanmış olabilir....bir sorun varmış gibi bir durum yok anlattıklarınıza istinaden....Pil tüketimi konusunda, neyin Pili daha çok tükettiğini inceleyin, gerekirse arka planda çalışanları kısıtlayın ve Cihaz yeni olması sebebiyle, 3-4 defa sıfırdan Fulleyin Şarjınızı...Pil ancak kendine gelecektir.....

Oyla:

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Anlık bir şey olduğu kesin fakat neden hoparlörden çalışıp ahizeden çalışmadı onu anlamadım. Sanırım cihazda bir sorun yok ama içim rahat değil benim.. Her an bir sorun çıkartacak gibi hissediyorum. Bakalım 1-2 gün içinde sorun çıkarsa tekrar, iadeyi düşüneceğim

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Anlık bir şey olduğu kesin fakat neden hoparlörden çalışıp ahizeden çalışmadı onu anlamadım. Sanırım cihazda bir sorun yok ama içim rahat değil benim.. Her an bir sorun çıkartacak gibi hissediyorum. Bakalım 1-2 gün içinde sorun çıkarsa tekrar, iadeyi düşüneceğim
Rahat olun, hiç bir şey çıkmayacak..Haftasonu hiç bir Sorun olmadığını buradan kısaca teyid edersiniz ve Bizde Sizin adınıza seviniriz...

Oyla:

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Rahat olun, hiç bir şey çıkmayacak..Haftasonu hiç bir Sorun olmadığını buradan kısaca teyid edersiniz ve Bizde Sizin adınıza seviniriz...
Umarım sorun çıkmaz. Elime aldığım en kaliteli telefon kesinlikle, aşırı memnunum. Allah başka kaza bela vermesin :) Haftasonu yazarım buraya

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Umarım sorun çıkmaz. Elime aldığım en kaliteli telefon kesinlikle, aşırı memnunum. Allah başka kaza bela vermesin :) Haftasonu yazarım buraya
Yazmazsanızda Biz anlarız durumu....Güle güle kullanın...Aminnnn

Oyla:
Üst Alt