Soru Mi6 mı Mi Mix mi Mi Max 2 mi?

cemugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Mi Max 2
Konular
17
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. İyi forumlar herkese. Mi 6 64 GB modeli ile Mix 256 GB modeli arasında kaldım. Mix kullananlar dan birçok kamera konusunda şikayet duydum. Yani kamerası iyi değil diyorlar. Ayrıca oyun, müzik vs telefonda ciddi derece de günümü geçiriyorum. Bir yandan da Mi 6 plus yada S serisi çıkar diye beklesem mi diye düşünüyorum. Ne yapmam gerekir çok çaresiz kaldım yardım edin. Mix mi mi6 mı yoksa Max 2 mi tercih etmeliyim?

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. İyi forumlar herkese. Mi 6 64 GB modeli ile Mix 256 GB modeli arasında kaldım. Mix kullananlar dan birçok kamera konusunda şikayet duydum. Yani kamerası iyi değil diyorlar. Ayrıca oyun, müzik vs telefonda ciddi derece de günümü geçiriyorum. Bir yandan da Mi 6 plus yada S serisi çıkar diye beklesem mi diye düşünüyorum. Ne yapmam gerekir çok çaresiz kaldım yardım edin. Mix mi mi6 mı yoksa Max 2 mi tercih etmeliyim?

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm Marka Cep Telefonlarındaki Kamera'lardan herkes şikayetçi....Cep telefonu kullanan İnsanların Kameralardan bu kadar yüksek beklentileri olması, bana açıkcası çok garip geliyor....Gidersin Canon, Nikon vs biliumum Markalar var, alırsın bir 35 mm Lensli, mükemmel Fotoğraflar çekersiniz....Cep Kameralarındaki 1-3 mm'li Lenslere ne kadar Işık alabilir de, muhteşem Resimler çekebilirsinki? Özellikle Gece ve düşük Işıklarda? Diğer Konuya gelecek olursak, Mİ6 dan okuduğum kadarıyla, herkes bir şekilde şikayetçi, ne derece doğru veya değil, bilemiyorum....Mi Mix'i bir Dostum kullanıyor vede çok memnun (Kamera hariç...) Ben ise şahsen Mi Max 2 kullanıyorum ve oldukça memnunum ve bugüne kadar da Forumda herhangi bir Şikayete rastlayamadım....Sonuçta en İyi kararı kendiniz vereceksiniz.....Umarım az da olsa, Katkı yapabilmişimdir.....

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Tüm Marka Cep Telefonlarındaki Kamera'lardan herkes şikayetçi....Cep telefonu kullanan İnsanların Kameralardan bu kadar yüksek beklentileri olması, bana açıkcası çok garip geliyor....Gidersin Canon, Nikon vs biliumum Markalar var, alırsın bir 35 mm Lensli, mükemmel Fotoğraflar çekersiniz....Cep Kameralarındaki 1-3 mm'li Lenslere ne kadar Işık alabilir de, muhteşem Resimler çekebilirsinki? Özellikle Gece ve düşük Işıklarda? Diğer Konuya gelecek olursak, Mİ6 dan okuduğum kadarıyla, herkes bir şekilde şikayetçi, ne derece doğru veya değil, bilemiyorum....Mi Mix'i bir Dostum kullanıyor vede çok memnun (Kamera hariç...) Ben ise şahsen Mi Max 2 kullanıyorum ve oldukça memnunum ve bugüne kadar da Forumda herhangi bir Şikayete rastlayamadım....Sonuçta en İyi kararı kendiniz vereceksiniz.....Umarım az da olsa, Katkı yapabilmişimdir.....
Herkes şikayetçi değil hocam,insanlar xiaomi markasını pek bilmiyorlar o yüzden de bazı soruları endişeyle soruyorlar daha önce kullanamadıkları için.xiaomi değil de belki bi sony yada htc olsa kamera bu kadar merak edilmez,soruşturulmaz kamerası.sende yardımcı olmak yerine prof makina al demişsin.hocam sen niye aldın mi max2 yi???alo demek için aldıysan 3310 alsaydın?oyun oynamak için aldıysan playstation alsaydın?cemuğur a bunu demek istemişsin resmen.

Ben mi6 kullanıyorum ve bu teli şiddetle tavsiye ederim cemuğur hocam.kamerası performansı sesi herşeyi harika.karanlıkta resim çekmeyiver sende :)mi mix kullanmadım onun hakkında yorum yapamayacağım ama eminim ki mi mix sadece tasarım olarak üstündür mi6 dan

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkes şikayetçi değil hocam,insanlar xiaomi markasını pek bilmiyorlar o yüzden de bazı soruları endişeyle soruyorlar daha önce kullanamadıkları için.xiaomi değil de belki bi sony yada htc olsa kamera bu kadar merak edilmez,soruşturulmaz kamerası.sende yardımcı olmak yerine prof makina al demişsin.hocam sen niye aldın mi max2 yi???alo demek için aldıysan 3310 alsaydın?oyun oynamak için aldıysan playstation alsaydın?cemuğur a bunu demek istemişsin resmen.

Ben mi6 kullanıyorum ve bu teli şiddetle tavsiye ederim cemuğur hocam.kamerası performansı sesi herşeyi harika.karanlıkta resim çekmeyiver sende :)mi mix kullanmadım onun hakkında yorum yapamayacağım ama eminim ki mi mix sadece tasarım olarak üstündür mi6 dan
İnsanlar her zaman her şeyin en İyisine layıktır vede haklı olarak beklentiler her zaman yüksektir.Ben kimseye prof makina al demedim...Mi Max 2 yi neden aldığım konusuna gelince...Yaşım 59 ve Gözlerim görmüyor ve sadece Alo diyorum...önceden Samsung S 5610 vardı, ancak devamlı Büyüteç ile dolaşmak çok zor olmaya başladı ve Sayın @Escobar1945 Üstadım bana bunu tavsiye etti....Sevgilerimle

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İnsanlar her zaman her şeyin en İyisine layıktır olarak beklentiler her zaman yüksektir.Ben kimseye prof makina al demedim...Mi Max 2 yi neden aldığım konusuna gelince...Yaşım 59 ve Gözlerim görmüyor ve sadece Alo diyorum...önceden Samsung S 5610 vardı, ancak devamlı Büyüteç ile dolaşmak çok zor olmaya başladı ve Sayın @Escobar1945 Üstadım bana bunu tavsiye etti....Sevgilerimle

""Gidersin Canon, Nikon vs biliumum Markalar var, alırsın bir 35 mm Lensli, mükemmel Fotoğraflar çekersiniz"" demek prof makina al demek hocam :) saygılarımla

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
""Gidersin Canon, Nikon vs biliumum Markalar var, alırsın bir 35 mm Lensli, mükemmel Fotoğraflar çekersiniz"" demek prof makina al demek hocam :) saygılarımla
Cümlenin önünü, arkasını kesersek, Siz Haklı olursunuz....oysa ben ne dedim?

'Cep telefonu kullanan İnsanların Kameralardan bu kadar yüksek beklentileri olması, bana açıkcası çok garip geliyor....Gidersin Canon, Nikon vs biliumum Markalar var, alırsın bir 35 mm Lensli, mükemmel Fotoğraflar çekersiniz....Cep Kameralarındaki 1-3 mm'li Lenslere ne kadar Işık alabilir de, muhteşem Resimler çekebilirsinki?'

Siz şimdi bundan, git Profesyonel Kamera al manasını çıkardıysanız, Sizi sadece tebrik edebilirim....Saygı ve Hürmetlerimle

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Cümlenin önünü, arkasını kesersek, Siz Haklı olursunuz....oysa ben ne dedim?

'Cep telefonu kullanan İnsanların Kameralardan bu kadar yüksek beklentileri olması, bana açıkcası çok garip geliyor....Gidersin Canon, Nikon vs biliumum Markalar var, alırsın bir 35 mm Lensli, mükemmel Fotoğraflar çekersiniz....Cep Kameralarındaki 1-3 mm'li Lenslere ne kadar Işık alabilir de, muhteşem Resimler çekebilirsinki?'

Siz şimdi bundan, git Profesyonel Kamera al manasını çıkardıysanız, Sizi sadece tebrik edebilirim....Saygı ve Hürmetlerimle
Neyse hocam

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Şöyle bir durum var diyelim ki x cihazı satın aldınız. Bilindik bir çok forum da yazıları okudunuz ve muhakkak şöyle bir sorunum var şöyle başka bir sorunum var gibi bir çok yazı görmeniz mümkündür. En pahalı telefonlar dahil buna. Eğer cihazda kronik sorun yoksa gerisi yazılımsal sorular yada kişinin yapamadığı ayarlardir çoğu zaman. Mi 6 da bilinen kronik hiç bir sorun yok. Bu saat den sonra da çıkmaz çıksaydı çoktan çıkardi.. Miui arayüzü zaten yazılımsal olarak ve dahili bur çok yardımcı uygulamaları sayesinde zengin bir içeriğe sahip. Uzun lafın kısası mi 6 güzel bir cihaz olmuş. Tavsiye ederim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
mi6. sd835 6gb lpddr4 rama karşılık mimax2 sd625 4gb lpddr3 ram. ekran kalitesi cabası. mi6 canavar gibi telefon. mi mix kullanan arkadaşım memnun kalmadı. hem nazik bir telefon hem hoparlör olmadığı için karşı tarafın sesi problemli düşük geliyor yani.

Oyla:
Üst Alt