Yardım Mi6 Kötü Batarya Performansı

omrdemir75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.4.0 OCAMIXM
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Neredeyse iki yıllık Mi6 kullanıcısıyım, ilk bir yılda aldığım batarya performansını son 3-4 aydır alamıyorum. Eskiden 7-8 saat arası ekran süresi, idareli kullanımda 1,5 günü gören şarj performansı; şimdilerde 4-5 saat ekran süresi ve günü tamamlayamayan şarj performansına dönüşmüş durumda. Acaba batarya mı bitti diye düşünmeye başladım. Telefonu yoğun bir biçimde kullanıyorum aldığım günden beri. Kullanım alışkanlığım pek fazla değişmedi. İlk zamanlarda da oyun oynayıp sosyal medyada yoğun kullanım yapıyordum. Garantisinin bitmesine 4 ay kaldı batarya değiştirsem sorun çözülür mü? Sizin Mi6'larınızda durum nasıl? Teşekkürler...

omrdemir75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formatı, miui 8,9 sürümlerini, custom romların hepsini denedim ama süre sabit, garanti yolu göründü sanırım.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Batarya ömrünü aslında şarj olup boşalma döngüsü belirler , oyun oynanan telefonlarda bu sayı onlarca kat çıkar günde 10 kere şarj edende var ,

Normal kullanımda günde 1 ile devam edildiğinde 2-4 yıl makul oluyor ama oyun bunu çok değiştirmekte , bu sebeple ömrü bitiyor olabilir , garantisi varsa gönderin ancak ciddi bir fark yoksa küt diye kapanma v.s pek işlem yapmaya bilirler ,

Oyla:

omrdemir75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4