MI6 kendi E-posta uygulaması hk

diksarp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar,
Mi6 telefonuma aşağıdaki 2 ayrı e-posta programına mail hesabımı kurdum. Göreceğiniz üzere mi6 nın kendi e-posta uygulamasında mailin içine yapıştırılan resim (ekran görüntüsü) görünmüyor ama diğer uygulama da görünüyor. Tüm ayarları kurcalamama rağmen bir türlü bu durumu düzeltemedim. Bu durumu düzeltmenin bir yolu yok mudur? Yardımlarınızı rica ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

antbyotic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fikret
Cihazım
iPhone X
Konular
0
Bu durumun çaresi telefon dilinin ingilizce olması. Ben de uğraşmıştım en son dili değiştirince sorun kalmıyor.

diksarp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durumun çaresi telefon dilinin ingilizce olması. Ben de uğraşmıştım en son dili değiştirince sorun kalmıyor.
Nasıl yani? Şu an telefon dili Türkçe. İngilizce yapınca mı düzeliyor?

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
Mi 5 kullanıyorum. Ben de aynı sorundan şikayetçiyim mailin içi boş zannediyorum işyerinde bilgisayara bakınca görüyorum resmin icerigini, başka bir 3. Parti e-posta uygulaması da kullanmak istemiyorum, xiaomi in yazılım konusunda sıkıntıları var, her ne kadar güzellikleri olsa da. Başka yorumlarda da yazdığım gibi önceki tel. G3 ile karşılaştırıyorum begenmedigim ozelliklerini, mesela g3 te ekleyecegim resmin boyutunu soruyordu küçültülsün mü mu diye ki çok faydalı, xiaomi de 3.parti uygulamayla boyutu küçültüp öyle ekliyorum maile, can sıkıcı. Çözüm inşallah gelir ama zannetmiyorum.

antbyotic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fikret
Cihazım
iPhone X
Konular
0
Nasıl yani? Şu an telefon dili Türkçe. İngilizce yapınca mı düzeliyor?

Mail uygulamasının verilerini temizleyip telefon dilini İngilizce yapın, telefonu yeniden başlatıp tekrar mail kurulumu yapın böyle bir deneyin ben bu şekilde yaptığımı hatırlıyorum.

Atila

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atila
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
Merhaba, N11.com dan mi 6 aldım, Twitter ve Miuı sayfalarını gezindiğimde bu sayfalar İngilizce, neden acaba, metini Türkçeye çevir seçeneği olmalı, onu da bulamadım, ne yapmalıyım.

antbyotic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fikret
Cihazım
iPhone X
Konular
0
Merhaba, N11.com dan mi 6 aldım, Twitter ve Miuı sayfalarını gezindiğimde bu sayfalar İngilizce, neden acaba, metini Türkçeye çevir seçeneği olmalı, onu da bulamadım, ne yapmalıyım.
Miui forum uygulamasından bahsediyorsunuz (sisteme gömülü gelen) sanırım, o uygulama Türkçe ama içerik İngilizce zaten. Fakat Twitter neden İngilizce maalesef bununla alakalı bilgim yok.

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
Sorun 9.2.1.0 güncellemesi ile ortadan kalkmış, resimleri gösteriyor artık. iyi olmuş.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Çok uğraştım ama olmuyor. Kendi e-posta uygulaması maalesef kararlı çalışmıyor.
Bende WPS mail kurdum kendi mail yapısına çok benziyor çokta kullanışlı reklam falanda yok. Bu wps mail kendi mail programında tavsiye edilen mail programıydı.

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
Çok uğraştım ama olmuyor. Kendi e-posta uygulaması maalesef kararlı çalışmıyor.
Bende WPS mail kurdum kendi mail yapısına çok benziyor çokta kullanışlı reklam falanda yok. Bu wps mail kendi mail programında tavsiye edilen mail programıydı.
[doublepost=1521075164,1521074903][/doublepost]Eski tarihli yani içeriğinde resim olupta güncelleme almadan önceki tarihli epostalardaki resimleri hâlâ göstermiyor fakat guncelleme sonrası tarihlerde gelen epostalardaki resimleri gösteriyor ne alakaysa artık. Yani siz de resimli yeni bir mail atıp deneyebilirsiniz, tabi wps den memnunsanız sıkıntı yok zaten.

Üst Alt