Yardım Mi6 Kamera - Portre Modu (Derinlik Efekti) Sorunu

denizssl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2 | Kararlı 10.2.1.0(OCAMIXM)
Telefon Modeli
Xiaomi Mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Normalde Portre Modu'nun çalışma prensibi; ana kamera nesneye odaklanırken 2. arka kamera arkaplanı bulanıklaştırıyor. Fakat Mi6 da fark ettim ki Portre Modu'nda 2. kamera nesneye odaklanmak için kullanılıyor ve bu yüzden görüntü kalitesi çok düşüyor. Şöyle tekrar açıklayayım: Ana kamera nesneye odaklanıp 2. kamera arkaplanı bulanıklaştırmıyor. 2. kamera nesneye odaklanıp ana kamera arkayı bulanıklaştırıyor. Çok rahatsız edici bir sorun. Kaliteli portre çekimler yapamıyorum. Düşük ışıkta iyice batıyor. Sizce yazılımsal bir sorun mu (Cihazım güncel)? Yoksa telefon bu şekilde mi üretilmiş? Lütfen ne yapmam gerektiğini anlatın. Umarım donanımsal değildir.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Telefonunuzda bir sorun yok bütün MI6ların çalışma prensibi bu şekilde . Bazı modellerde de sizin dediğiniz çalışma şekli var . Örneğin Mi8 lite portre modunda ana kamera ile çeker f1.9 diyafram olduğu için MI6 ya göre düşük ışıkta porte fotoğraflarda daha üstündür.

Oyla:

denizssl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzda bir sorun yok bütün MI6ların çalışma prensibi bu şekilde . Bazı modellerde de sizin dediğiniz çalışma şekli var . Örneğin Mi8 lite portre modunda ana kamera ile çeker f1.9 diyafram olduğu için MI6 ya göre düşük ışıkta porte fotoğraflarda daha üstündür.
Ana kamerayı kullanmanın bir yolu var mı?

Oyla:
Üst Alt