Yardım Mi6 ısınıyor mobil ağlar gibi özellikleri interneti kapatıyor

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Başlıkta da belirttiğim cihaz ısınma yapıyor. Bunun sonucunda da gelen uyarı ile interneti falan kapatıyor. Bu sorun rom ile mi ilgili acaba başına bu tip olay gelen arkadaşlar varsa çözümünde yardımlarını bekliyorum.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Rom ile alakası yada başka bir uygulama sorunu ola bilir. 2 senedir kullanıyorum hiç başıma gelmedi. Başka romlar benim tavsiye edeceğim eu rom dan şaşmayın. Magisk yada root atmadan kullanın bu sorun olmuyor ise sonradan yaptığınız bir şey buna sebep oluyor demektir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom ile alakası yada başka bir uygulama sorunu ola bilir. 2 senedir kullanıyorum hiç başıma gelmedi. Başka romlar benim tavsiye edeceğim eu rom dan şaşmayın. Magisk yada root atmadan kullanın bu sorun olmuyor ise sonradan yaptığınız bir şey buna sebep oluyor demektir

Senin tavsiyem nedir eu rom mu. Güncelleme gelmiyor falan diyorlar tam bilgim yok yine de. Benim kullandığım 10.2.1.0 mi daha iyi. Eu rom mu

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Eu rom bana göre en iyisi hocam. zamanında bizim cihaz için çıkan miui tabanlı bütün romları denedim. Eu en düzgün olanı. Haftalık güncelleme alıyor. Ota olarak geliyor romu indirip yüklüyor. Zaten eu en bilindik rom dur. Kafanız rahat olsun.

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki şöyle bir se
Eu rom bana göre en iyisi hocam. zamanında bizim cihaz için çıkan miui tabanlı bütün romları denedim. Eu en düzgün olanı. Haftalık güncelleme alıyor. Ota olarak geliyor romu indirip yüklüyor. Zaten eu en bilindik rom dur. Kafanız rahat olsun.

sey

Peki şöyle birşey soracağım size ama.
1.hangi eu rom u indirirsem sikintisiz verimli kullanırım.
2.bendekinde global 10.2.1.0 yazıyor eu romu nasıl yükleyebilirsiniz
3.bu cihaza farklı cihazın IMEI atilmis kendi IMEI si değil yuklersem sizce sorun yasarmiyim mesela IMEI falan uçar mi wifi de falan sorun olur mu

Oyla:

savasoflaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
savaş
Cihazım
mi6
Konular
0
Başlıkta da belirttiğim cihaz ısınma yapıyor. Bunun sonucunda da gelen uyarı ile interneti falan kapatıyor. Bu sorun rom ile mi ilgili acaba başına bu tip olay gelen arkadaşlar varsa çözümünde yardımlarını bekliyorum.

aynı sorun bende de var.miui 10.2.1.0 güncellemesini aldıktan sonra oldu. herzaman oturduğum yerde çeken telefon çekmez oldu. Mobil ağ ayarlardan 2g ye alıyorum yinede şebeke çekmiyor arama yapamıyorum beni kimse arayamıyor. sadece şehir merkezine gittiğim zaman normal çekiyor.

Oyla:

Melihs80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Mi6
Konular
18
aynı sorun bende de var.miui 10.2.1.0 güncellemesini aldıktan sonra oldu. herzaman oturduğum yerde çeken telefon çekmez oldu. Mobil ağ ayarlardan 2g ye alıyorum yinede şebeke çekmiyor arama yapamıyorum beni kimse arayamıyor. sadece şehir merkezine gittiğim zaman normal çekiyor.
Hocam rom yüklemeyi biliyorsan Eu rom a geç aynı sorun bende de vardi. Bilmiyorum artık rom ile alakalı yada başka sorundan ama eu rom a geçtim şu anda öyle bir sıkıntı yok. Hatta pubg oyunu oynarım normalde arada onda stock romda iken cihaz ısındı kısıtlamadan falan bahseden uyarı gelip mobil interneti kapatiyordu cihaz. Ama şu anda bir sıkıntı yok gorunurde. Denemek için pubg yıl yine kurdum eu rom a ama diğer rom da aldığım uyarıyı burada almadım. Bence bir dene.

Oyla:
Üst Alt