Soru Mi6 içün Rom Tavsiye Edecek Arkadaş ?

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Çok ama çok sevdiğim EpicRom sanki artık güncelleme çıkarmamakta Mi 6 için ve bu Canımı çok fena sıktı.

ROM undan memnun olan, stabilitesi iyi, uzun ekran süresi alabilen arkadaşlardan ROM TAVSİYESİ almak istiyorum .

Yorumlarınızı esirgemeyin Forumdaşlar...

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
epic rom oreo lite çıkardı ve sanırım oreo üzerinde çalışıyolar bu yüzden yeni rom gelmiyor olabilir.bence yakın zamanda 8.0 oreo lu epic romlar gelecektir ama global falan yükleme bak benim ekran kırılınca mecbur attılar yazılımı pişman oldum.gözünü seveyim epic romun.

Oyla:

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Global kararlı rom yükle yükle ama android 7 olanı yükle kardeşim..

Oyla:

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Şu an için EU rom en iyisi

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Miui prodanda memnunum 8.3.8
[doublepost=1520612906,1520612171][/doublepost]Cok fark yok Romlarda Hepsini kullandim. Uc adagio 5yukari aynilar.

Son düzenleme:
Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
mi globe, sarj ve performans konusunda beni memnun etti. ayrıca rom builder ile kuracağın romu indirmeden evvel Show Expert Setting seçeneğini aktif ederek neyi istiyosan içine katıp çıkarabiliyosun. açık büfe gibi.

Oyla:

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
9.2.3.0 kurmayın da gerisi önemli değil. Global kararlı Nougat gayet iyiydi.

Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk

Oyla:

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
eu rom 8.3.1 ve bugün çıkan 8.3.8 kurdum. ikisindede whatsap ve messengerda, bildirim panelinde yeni notification shade yoktu.o yüzden bence güzel değil. bende developer global 8.3.8 kurdum şimdilik iyi bana göre.aslında en kralı şarj süresi vs mi6 premium romdu (şarj ve hız harika idi) notification shade yok ve Turkcell yaani çalışmıyordu o yüzden vazgeçtim.üstte lte yazıyordu. face unlock vs hepsi vardı.rom uçuyordu. bu saydıklarım sana önemsizde mi6 premium rom tavsiye ederim.

Oyla:

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
eu rom 8.3.1 ve bugün çıkan 8.3.8 kurdum. ikisindede whatsap ve messengerda, bildirim panelinde yeni notification shade yoktu.o yüzden bence güzel değil. bende developer global 8.3.8 kurdum şimdilik iyi bana göre.aslında en kralı şarj süresi vs mi6 premium romdu (şarj ve hız harika idi) notification shade yok ve Turkcell yaani çalışmıyordu o yüzden vazgeçtim.üstte lte yazıyordu. face unlock vs hepsi vardı.rom uçuyordu. bu saydıklarım sana önemsizde mi6 premium rom tavsiye ederim.

Belirttiğin romu sitesinden indirdim ama sitesinde magisk, dolby, viper4 gibi uygulamalar romla bütünleşik diyor ama hiçbiri yüklü gelmedi. Bi yerde hatamı yaptım acaba

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Özellikler güzele benziyor. Denemeye değer

[doublepost=1525905302,1525904025][/doublepost]

Ben bu romu indirdim,rom indi ama nedense romu bulamıyorum? Dosya yöneticisinde arama yaptım bulamadım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[doublepost=1525906049][/doublepost]
Belirttiğin romu sitesinden indirdim ama sitesinde magisk, dolby, viper4 gibi uygulamalar romla bütünleşik diyor ama hiçbiri yüklü gelmedi. Bi yerde hatamı yaptım acaba

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu arkadaştan süphelendim nedense.linki tıkladım romda yok yok download a bastım reklamı geçtim mega çıktı,download browser dedim bi saate yakın indi 4g ile download completed dedi ama rom dosyası yok telde.1.15 gb ne indi yada noldu hiçbir fikrim yok

Oyla:
Üst Alt