Soru Mi6 İçin Müzik Çalar Problemi Hk.

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Merhaba değerli forumcular,

Mi6 telefonumda 9.5.8.0 kararlı global sürüm mevcut. Telefonumda müzik çalar problemi mevcut. Şarkı 2-3 dakika çaldıktan sonra ortasına veya sonuna gelince müzik çalar kendiliğinden kapanıyor. Müzik çalar ayarlar sekmesinde uyku modu kapalı olmasının yanı sıra pil tasarrufu gibi şeyler mevcut değil. Problemi blueetooth araç kitine bağlıyken yaşıyorum ama normalde de oluyor. Problemi benden başka yaşayan var mı? Programda bug olduğunu düşünüyorum. Önerisi olan var mı? Teşekkürler.

omrdemir75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Mi6 telefonumda 9.5.8.0 kararlı global sürüm mevcut. Telefonumda müzik çalar problemi mevcut. Şarkı 2-3 dakika çaldıktan sonra ortasına veya sonuna gelince müzik çalar kendiliğinden kapanıyor. Müzik çalar ayarlar sekmesinde uyku modu kapalı olmasının yanı sıra pil tasarrufu gibi şeyler mevcut değil. Problemi blueetooth araç kitine bağlıyken yaşıyorum ama normalde de oluyor. Problemi benden başka yaşayan var mı? Programda bug olduğunu düşünüyorum. Önerisi olan var mı? Teşekkürler.
Aynı sorun bende de vardı. Tamda söylediğin şekilde hata alıyordum hocam. Ama sürekli değil ara sıra oluyordu bu. Miui 10 da bir kere denedim ve bu sorun olmadı. Ama daha sonra olur mu bilmiyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Antagonist35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6,PocoX3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2

muzik calar uygulamasini kilitleyip deneyin. son uygulamar kismindan asagi dogru cekerek kitleyin.

Oyla:

Antagonist35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6,PocoX3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
bu sekilde
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Son uygulamalar ekranında uygulamaya basılı tutup ayarlarına girin, o menüde hem otomatik başlatma kısmını aktifleştirin, hem de pil tasarrufunu devre dışı bırakın. Ben bu şekilde çözmüştüm aynı sorunu.

Honor 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Antagonist35 arkadaşın önerisi problemimi çözdü. Çok sağolun.

Oyla:
Üst Alt