Soru mi6 için en iyi rom ve dual app gerekliliği

onurozturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
arkadaşlar merhaba , xiaomi mi 6 128gb versiyon global rom kullanıyorum. ama artık kamera canıma tak etti. direkt rom atamıyorum çünkü hem kendi hattımı hemde şirket hattımı aktif kullanıyorum. düzgün bir romda çift simi ve aktif olarak dual app (çift uygulama), twin app her ne derseniz :D onlarıda aktif kullanmam gerekiyor. nasıl çıkarım işin içinden yardımlarınızı bekliyorum.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
1,5 senedir mi6 kullanıyorum. Denemediğim rom kalmadı. Artık şunu gözlemledim. Üretimden 1 seneyi geçen telefonlarda global roma önem vermiyorlar. Çin tabanlı custom romlarin da en işlevsel olanı eu rom. Hatta stabil 10.3.1 sürümü de çıktı
Bu romun globale gelmesi daha 2-3 haftayı bulur. Bekleyebilirseniz bekleyin derim güncellemeyi çünkü bir çok düzeltme var. Ben şuan bu romu kullanmıyorum bunla eş değer beta 9.3.7 kullanıyorum gayet memnunum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
1,5 senedir mi6 kullanıyorum. Denemediğim rom kalmadı. Artık şunu gözlemledim. Üretimden 1 seneyi geçen telefonlarda global roma önem vermiyorlar. Çin tabanlı custom romlarin da en işlevsel olanı eu rom. Hatta stabil 10.3.1 sürümü de çıktı
Bu romun globale gelmesi daha 2-3 haftayı bulur. Bekleyebilirseniz bekleyin derim güncellemeyi çünkü bir çok düzeltme var. Ben şuan bu romu kullanmıyorum bunla eş değer beta 9.3.7 kullanıyorum gayet memnunum.

Global 10.0.1.0 dayım linkteki roma geçmek için yapmam gerekenler nedir twrp magisk yüklü ..

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Global 10.0.1.0 dayım linkteki roma geçmek için yapmam gerekenler nedir twrp magisk yüklü ..

O zaman kolay
Önce format data - yes- reboot- recovery- install kısmında boş twrp klasörü varsa bu romu indirip içine atıp yükleyebiliriz

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
O zaman kolay
Önce format data - yes- reboot- recovery- install kısmında boş twrp klasörü varsa bu romu indirip içine atıp yükleyebiliriz

Rom yüklemeden sonra magisk te flaşlamak istiyorum önerdiğiniz bir magisk versiyonu varmı acaba birde magisk flaşladıktan sonra tekrar twrp yüklememe gerek kalır mı ? Magisk flaşlamak twrp nin kalıcı olmasını sağlar herhalde ..

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Rom yüklemeden sonra magisk te flaşlamak istiyorum önerdiğiniz bir magisk versiyonu varmı acaba birde magisk flaşladıktan sonra tekrar twrp yüklememe gerek kalır mı ? Magisk flaşlamak twrp nin kalıcı olmasını sağlar herhalde ..

Magisk yi rom kurulumu tamamlandıktan sonra yükleyebilirsiniz. Yani telefon açılacak ondan sonra twrp ye tekrar girip yükleyebilirsiniz. Bu eu rom olduğu için twrp silinmez. Ayrıca twrp gitmesin diye magisk yüklemen gerekmiyor. En son magisk sürümü
Burada

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Magisk yi rom kurulumu tamamlandıktan sonra yükleyebilirsiniz. Yani telefon açılacak ondan sonra twrp ye tekrar girip yükleyebilirsiniz. Bu eu rom olduğu için twrp silinmez. Ayrıca twrp gitmesin diye magisk yüklemen gerekmiyor. En son magisk sürümü
Burada

Teşekkürler hocam suan linkte verdiğiniz son sürüm magisk 18.1 i kullanıyorum fakat root isteyen uygulamalara yetki verme konusunda sıkıntılar yaşatıyor magisk arka planda çalışmadığı sürece root yetkisi veremiyor bu yüzden magisk 17 sürümünü tercih edeceğim ..
Bu arada ben format data yaptıktan sonra bilgisayar kullanmak yerine otgyle flaş bağlayıp ziplerimi bu şekilde yüklüyorum söylediğiniz gibi boş twrp doysasına zipi atmam gerekiyormu yoksa flaş diskten flaşlasam da olurmu ?

Oyla:

onurozturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yani diyorsun ki 3 hafta beklesem dual app çalışır bu romda

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Yani diyorsun ki 3 hafta beklesem dual app çalışır bu romda
Hayır 3 haftaya kadar global roma 10.3.1.0 güncellemesi gelirse diye söyledim. Bu rom, çin stabil romun portlanmış hali. Çin romlari daha erken güncelleme aldığı için beklemene gerek yok

Oyla:

onurozturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
Hayır 3 haftaya kadar global roma 10.3.1.0 güncellemesi gelirse diye söyledim. Bu rom, çin stabil romun portlanmış hali. Çin romlari daha erken güncelleme aldığı için beklemene gerek yok

Eu roma baktımda gene aynı hem farklı olsun istiyorum tasarım fln

Oyla:
Üst Alt