Yardım MI6 Hızlı Şarj Sorunu

narenciye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2 Kararlı / 10.2.1.0 (OCAMIXM)
Telefon Modeli
MI6 128GB
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum 1 haftadır hızlı şarj olmuyor. Başta hızlı şarj olmuyordu forumlarda cevapları araştırdım fakat yanıt bulamadım. Hızlı şarj simgesi kayboldu başta adaptör veya kablodan olduğunu düşünüyordum başka adaptör ve kablo ile denedim bir süre şarj oldu bu esnada ampere uygulamasından baktığım da 1200 1300 mA arası gösteriyordu fakat telefonu bıraktım ve bir süre sonrasında şarj olmadığını gördüm. Sonrasında yazılımdan kaynaklı olabileceğini düşünerek güncellemeden en son paketi indir dedim ve kendi şarj aletimle bir kaç gün hızlı şarj ettim sıkıntı olmadı. Şuan tekrar aynı problem var ampere uygulamasından baktığım da 60 mA civarında şarj alıyorum. (Usb ile bilgisayardan şarj ettiğim de sıkıntı yok 400 mA civarında alıyor bu normal sanırım.) Sizce telefonu garantiye(delta garantili) mi göndermeliyim yoksa başka bir çözümü var mıdır deneyebileceğim?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Şarj yerine toz kaçmış olabilir. Temizleyip denemekte fayda var.ayrıca başka hızlı şarjı destekleyen şarj cihazıyla da şarj edip bakalım.cihazı garantiye gönderirsek garanti bu duruma gülebilir ve cihazı bozabilir

Oyla:

narenciye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımın huawei marka şarj cihazıyla denemiştim zaten o da hızlı şarj özelliğine sahip, ve az önce yine güncelleme bölümünden en son paketi indirdim tekrar düzeldi hızlı şarj etti %20 den %100 e kadar sıkıntı olmadı yazılımsal olma ihtimali de yüksek gibime geldi. Sorunla tekrar karşılaştığım da şarj soketini temizlemeyi de deneyeceğim teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt