- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Xda forumda okurken rastgeldigim ve bildiginiz gibi oneplusin romu olan hydrogen os un mi6 icin ayarlanmis sürümü. yakinda android 8icinde calismalar yapacakmis bunu uyarlayan kisi.
İsteyenler konuyu takip edebilirler xda forumda mi6 bölümünde.
Denemek isteyenler icin linki koyuyorm tüm yedeklerinizi alip twrpden temiz kurulumu yapin ve görüşlerinizi yazin bence güzel bir rom ama nfc calismiyor ileride oda çözülür.
Bu versiyonda ısınma varmış denemek icin kurarsaniz aklinizda olsjn asagidaki versiyon daha eski ama bu sorun yokmuş
Buradada daha once kurmuş bir arkadaşın videosu var
İyi forumlar, yeni versiyonlari gelicektir ben android 8 sürümünden cok umutluyum.
Arkadaslar buradada bir eski sürümü var daha sorunsuz deniyor isterseniz bunuda kurabilirsiniz.
mega.nz/#!mAIUgCIR!GHDCQEuKfaUEmPyvO3JGHHHLtxCkqcuql_M98rZ eimg
Ek olarak google servisleri olmuyor biliyorsunuz hydrogen os çin versiyonu. Dillerde de sadece ingilizce ve cince mevcut. Play servisleri icin asagidakileri kurunuz
İsteyenler konuyu takip edebilirler xda forumda mi6 bölümünde.
Denemek isteyenler icin linki koyuyorm tüm yedeklerinizi alip twrpden temiz kurulumu yapin ve görüşlerinizi yazin bence güzel bir rom ama nfc calismiyor ileride oda çözülür.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu versiyonda ısınma varmış denemek icin kurarsaniz aklinizda olsjn asagidaki versiyon daha eski ama bu sorun yokmuş
Buradada daha once kurmuş bir arkadaşın videosu var
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
İyi forumlar, yeni versiyonlari gelicektir ben android 8 sürümünden cok umutluyum.
Arkadaslar buradada bir eski sürümü var daha sorunsuz deniyor isterseniz bunuda kurabilirsiniz.
mega.nz/#!mAIUgCIR!GHDCQEuKfaUEmPyvO3JGHHHLtxCkqcuql_M98rZ eimg
Ek olarak google servisleri olmuyor biliyorsunuz hydrogen os çin versiyonu. Dillerde de sadece ingilizce ve cince mevcut. Play servisleri icin asagidakileri kurunuz
ve
Son düzenleme: