Çözüldü Mi6 ghost screen sorunu ve dokunmatik sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kmlbltrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Merhabalar

Ben 03.02.2018 tarihinde derince kipa hiper marketinden mi6 128/6 seramik versiyon telefonu delta servis garantili olarak aldim urunde son bir aydir ghost screen sorunu belirdi ve dokunmatik ekranin ust kisminda kendi kendine oynamakta saga sola olacak sekilde yani urun ayipli ve kusurlu urunun yenisi ile degisimini talep etmek istiyorum bunun hakkinda izlemem gereken yol ve yapmam gerekenler nelerdir
Gerekli video ve resimler mevcuttur

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Merhabalar

Ben 03.02.2018 tarihinde derince kipa hiper marketinden mi6 128/6 seramik versiyon telefonu delta servis garantili olarak aldim urunde son bir aydir ghost screen sorunu belirdi ve dokunmatik ekranin ust kisminda kendi kendine oynamakta saga sola olacak sekilde yani urun ayipli ve kusurlu urunun yenisi ile degisimini talep etmek istiyorum bunun hakkinda izlemem gereken yol ve yapmam gerekenler nelerdir
Gerekli video ve resimler mevcuttur

Öncelikle yapmanız gereken Delta Servis'in sitesine girip Merak Edilenler bölümünde detaylı şekilde anlatılıyor bu sorduğunuz sorunun cevabı.
Nasıl göndermeniz gerektiği nelere dikkat etmek gerektiğiniz.

Kmlbltrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son samsung note 5 telefonumu hizli sarj sorunu icin gonderdigimde ekran degisti anakart bozuk geri geldi gonderdim arka kapak acik geldi gonderdim root atildi gonderdim degisim isteyip satici ile aranizda halledin bizi karistirmayin dendi en son 1 sene sonunda telefonu satip kurtuldum korkuyorum gondermeye

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
En son samsung note 5 telefonumu hizli sarj sorunu icin gonderdigimde ekran degisti anakart bozuk geri geldi gonderdim arka kapak acik geldi gonderdim root atildi gonderdim degisim isteyip satici ile aranizda halledin bizi karistirmayin dendi en son 1 sene sonunda telefonu satip kurtuldum korkuyorum gondermeye

Açıkçası Teknik Servis'e siz ürününüzü gönderin.
Gerekli durumlarda haklarınızı ararsınız haksız yapılan işlemlerde.
Göndermeden önce telefonunuzun videolu ve resimli hallerini bir depolama alanında tutun mutlaka.
Ayıplı ürün veya arızalı ürün mutlak olarak tüketicinin iade veya değişim hakkıdır.

Kmlbltrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Ben denizciyim herdurumda ilgilenebilecek durumum mumkun degil yapacakda baska birsey yok yurt disindayim doneyim ilk isim bu olacak

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Ürünün üzerinden uzun bir süre geçmiş. İade etme şansınız az çünkü bayağı kullanılmış. Ancak onarım hakkınızı kullanırsınız hocam. Çünkü ekran dokunmatiği kullanıcı hatasına(darbe sıvı teması vs) bağlanabilir.
Bu durumda ghost screen sorunu kalıyor ki bunu da ekran değişimi ile hallediyorlar.
Yani iade değilde onarım için uğraşın bence :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kmlbltrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Telefonda zerre darbe hasar yok telefonuma %100 kefilim sikinti ne bilmiyorum ama benden kaynakli degil eminim telefonu degistirmek gibi bi niyetim yok adam gibi yapilip gelsin bana yeter telefonda sadece 2 sorun var 1. Ghost screen 2. Dokunmatik (her zaman yapmiyor genelde isindiginda) Mkalkan21 admin ve delta servis yetkililerinden tek ricam bu denizciyim gercekten ugrasacak zamanim yok. Lutfen sende admin ve delta servis yetkililerini etiketlermisin bana yardimci olsunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cantara

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Telefonda zerre darbe hasar yok telefonuma %100 kefilim sikinti ne bilmiyorum ama benden kaynakli degil eminim telefonu degistirmek gibi bi niyetim yok adam gibi yapilip gelsin bana yeter telefonda sadece 2 sorun var 1. Ghost screen 2. Dokunmatik (her zaman yapmiyor genelde isindiginda) Mkalkan21 admin ve delta servis yetkililerinden tek ricam bu denizciyim gercekten ugrasacak zamanim yok. Lutfen sende admin ve delta servis yetkililerini etiketlermisin bana yardimci olsunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cantara

Merhaba

En kısa zamanda ürünü servisimize getirebilirseniz ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.Değişim iade prosedürü için ürünün ithalatçı firması ile görüşme sağlayıp yardımcı olmaya çalışabiliriz ama kesin ve net bir şey söyleyemiyorum özür dilerim.

Saygılarımızla.

Kmlbltrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Merhaba

En kısa zamanda ürünü servisimize getirebilirseniz ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.Değişim iade prosedürü için ürünün ithalatçı firması ile görüşme sağlayıp yardımcı olmaya çalışabiliriz ama kesin ve net bir şey söyleyemiyorum özür dilerim.

Saygılarımızla.
Özelden iletişim numarası alabilirim lütfen şuanda yurtdışında yok sizinle birlikte konuşmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt