Yardım Mi6 Eu Beta Rom pil sorunu ve rom değişikliği

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Eu beta romda ilk başlarda 5-6 saat ekran süresi alırken artık 2-3 saatlere düştü. MiRoom stabil önerileri gördüm forumda. Yüklemeyi düşünüyorum fakat rom yüklerken hep sıfırdan uygulamaları falan yüklüyorum. Twrp ya da titanium üzerinden hiç yedek alıp yüklemedim. Hangisini yapmamı önerirsiniz ? Twrp'den datayı yedekleyip romu yükledikten(wipe yaparken hangilerini yapmalıyım ondan da emin değilim.) sonra data'yı yüklersem uygulamalar ve duvar kağıdı vs. ana ekran komple geri yüklenir mi ? Yedekleme üstadı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Eu beta romda ilk başlarda 5-6 saat ekran süresi alırken artık 2-3 saatlere düştü. MiRoom stabil önerileri gördüm forumda. Yüklemeyi düşünüyorum fakat rom yüklerken hep sıfırdan uygulamaları falan yüklüyorum. Twrp ya da titanium üzerinden hiç yedek alıp yüklemedim. Hangisini yapmamı önerirsiniz ? Twrp'den datayı yedekleyip romu yükledikten(wipe yaparken hangilerini yapmalıyım ondan da emin değilim.) sonra data'yı yüklersem uygulamalar ve duvar kağıdı vs. ana ekran komple geri yüklenir mi ? Yedekleme üstadı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
Mi6 için batarya yönünden en ideal rom Eu beta 20.1.16 sürümüdür. Fakat siz illaki mirooma geçmeyi düşünüyorsanız romu kurmadan önce yerel yedeklemelerden sistem ve uygulamalarınızı yedekleyin. Bir kaç uygulama haricinde eksiksiz geri yükleme yapabilirsiniz. Eksik uygulamaları da titanium backup ile geri yükleyebilirsiniz.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi6 için batarya yönünden en ideal rom Eu beta 20.1.16 sürümüdür. Fakat siz illaki mirooma geçmeyi düşünüyorsanız romu kurmadan önce yerel yedeklemelerden sistem ve uygulamalarınızı yedekleyin. Bir kaç uygulama haricinde eksiksiz geri yükleme yapabilirsiniz. Eksik uygulamaları da titanium backup ile geri yükleyebilirsiniz.

Eu beta 20.1.16 sürümü mevcut ama günde 2 kere şarj ediyorum telefonumu :( Rom değiştirme isteğim yok, şu aralar yoğunum. Pil performansı önemli benim için. Performans ve arayüz 2. plan diyebilirim. Bataryamın bitip bitmediğine de emin olamıyorum. O yüzden rom değiştirip denemek istiyorum.

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Eu beta 20.1.16 sürümü mevcut ama günde 2 kere şarj ediyorum telefonumu :( Rom değiştirme isteğim yok, şu aralar yoğunum. Pil performansı önemli benim için. Performans ve arayüz 2. plan diyebilirim. Bataryamın bitip bitmediğine de emin olamıyorum. O yüzden rom değiştirip denemek istiyorum.
Deneyin öyle ise. Dediğim gibi yerel yedeklemeler ve titanium backup üzerinden sistem ve uygulama yedeklerinizi alın. 4 wipe ile romu kurduktan sonra önce yerel yedeklemelerden geri yükler, titanium backup ile eksik kalanları tamamlarsınız

Oyla:

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyin öyle ise. Dediğim gibi yerel yedeklemeler ve titanium backup üzerinden sistem ve uygulama yedeklerinizi alın. 4 wipe ile romu kurduktan sonra önce yerel yedeklemelerden geri yükler, titanium backup ile eksik kalanları tamamlarsınız

Data wipe yapmadan yüklesem olmaz mı ? O zaman yedeklemeye gerek kalmıyor sanırım ?

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Data wipe yapmadan yüklesem olmaz mı ? O zaman yedeklemeye gerek kalmıyor sanırım ?
Farklı roma geçeceksiniz. Kurulumu 4 wipe yapmanız gerekir.

Oyla:

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
Miroom'un stabil 9.5 sürümlerinden birindeydim 2 sene çok memnundum hiçbir bug vs yoktu. Hafıza dolunca dedim yenilik vakti.Miroom stabil v11.0.2.0 ' a geçtim 2-3 saat ekran süresi aldım , pil rezaletti. Ardından hemen v11.0.2.1 sürümü çıkmış belki düzeltilmiştir batarya sorunu denemedim. Ama romu çok beğendim. Eu beta ya geçtim sorun olunca, 20.1.16 da sürümünde ekran sürem çok iyi . 6 saatleri gördüğümü söyleyebilirim. ortalama 4.30-5 saat alıyorum tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt