Soru Mİ6 Ekranda Sarı Leke

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Merhaba arkadaşlar 4 gün önce Hepsiburada üzerinden mi6 64gb 6ram modelini aldım . Genel olarak bu akşama kadar memnundum fakat bir forumda okuduğum mesajda arkadaş ekranın alt kısmında sarımsı bir leke olduğunu yazmış sizde de varmı demiş bende hemen baktım hiç dikkat etmemiştim. Gerçekten de baktığım da ekranın alt kısmında yaklaşık serçe parmak kalınlığında bir sarımsı renkte var screen burn gibi bişey . Hatta menu tuşunun üst kısmında bu sarılık daha fazla . Böyle bir sorunu olan varmı sebebi nedir fabrika hatası mı ne yapmam gerekiyor fikir verir misiniz? İade etmeyi düşünüyorum size de bir sormak istedim .

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu.?

Oyla:

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
valla bendede (2ay oldu alalı) 1 hafta sonra farkettim ekranda küçük bi nokta. açık renk belli koyu tema belli değil.aman servislemi uğraşcam dedim yollamadım öyle kullanıom.kasmadım.sen kasıyorsan yolla servise

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba, hepsiburada nın sitesinde siparişlerim>iade bölümünden iade talebi oluşturabilirsin sana ücretsiz kargo gönderi kodu gönderecekler kargo ellerine ulaştıktan 2 gün içinde de talebini değerlendirip geri dönüş yapılıyor. Hepsiburada çağrı merkezini arayarak da iade talebini onlara iletip süreci hızlı hale getirebilirsin.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar
[doublepost=1518293899,1518272099][/doublepost]Arkadaşlar bu sararma konusu için araştırma yapmıştım ve Screen Equalizer isimli bir programı keşfettim. Bu app ile ekranın istediğiniz yerine filtre uygulayarak sarımsı olan kısmı düzeltebiliyor. Programın çalışması için gerekli bütün izinleri izinler kısmından Manuel olarak onaylanmasi gerekli yoksa çalışmıyor.

Uygulama linki :

Oyla:
Üst Alt