Yardım Mi6 ekran koruyucu

dkantaner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 2 haftadır mi6 kullanıcısıyım ve foruma yeni üyeyim o yüzden muhakkak konusu açılmıştır ama arama yerinde bulamadığım için konu açmak istedim.
Telefonuma ekran koruyucu almak istiyorum ancak internet üzerinden mi yoksa telefoncularda var mıdır bir fikrim yok. Forumda genel olarak kabul edilen en kullanışlı ekran koruyucuyu önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Ben Cep Market adlı siteden 30 TL fiyatla almıştım telefonu ilk aldığımda onu kullanıyorum ve gayet memnunum internette videolarında ince olup farkedilmediğinden bahsediliyordu gerçektende öyle. Ayrıca koruma anlamında da acı bir tecrübem oldu telefon kulak seviyesinden düştü ekran koruyucu kırıldı fakat ekran sapasağlam yani kısaca onu tavsiye edebilirim

Oyla:

dkantaner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Cep Market adlı siteden 30 TL fiyatla almıştım telefonu ilk aldığımda onu kullanıyorum ve gayet memnunum internette videolarında ince olup farkedilmediğinden bahsediliyordu gerçektende öyle. Ayrıca koruma anlamında da acı bir tecrübem oldu telefon kulak seviyesinden düştü ekran koruyucu kırıldı fakat ekran sapasağlam yani kısaca onu tavsiye edebilirim
Önemli olan ekranın kırılmaması zaten düşmelere karşı :)
Acaba bahsettiğiniz bu mu?
Ekranı kaplaması bakımından herhangi bir sorunu var mı?

Oyla:

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Evet bahsettiğim ürün bu. Ben gayet yeterli olduğunu düşünüyorum büyüklüğünün şu videoda da uygulanmış haline bakabilirsiniz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 2 haftadır mi6 kullanıcısıyım ve foruma yeni üyeyim o yüzden muhakkak konusu açılmıştır ama arama yerinde bulamadığım için konu açmak istedim.
Telefonuma ekran koruyucu almak istiyorum ancak internet üzerinden mi yoksa telefoncularda var mıdır bir fikrim yok. Forumda genel olarak kabul edilen en kullanışlı ekran koruyucuyu önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı olsun telefonunuz. Bende nano ekran koruyucu kullanıyorum Cepport'tan almıştım 15 lira gibi birşeydi çok dayanıklı olmuyor diye duymuştum bunlar ama çizilmeye karşı felan koruyor en azından şimdilik iş görüyor. Koruyucunun pek hükmü yok aslında tavsiyem Spigen kılıf almanız biraz kaba gösteriyor ama çok sağlam bir koruma sağlıyor ben gayet memnunum ekran kenarları çıkıntılı olduğu için düştüğünde kenarlardan koruma sağladığından dolayı kolay kolay zarar görmüyor önceki telefonlarım da tecrübe etmiştim.

Oyla:
Üst Alt