Yardım Mi6 ekran kilidi açılınca gelen hata sesi

aydemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
9t
Konular
1
merhaba

ekran kilidini açınca anlamsız bir hata sesi gelmekte sadece ekran kilidi açınca değil arada ekran açıkken de bu ses çıkmakta. nedeni konusunda fikri olan varsa paylaşabilirse çok iyi olur.

hata sesi linki:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
ayarlar -ek ayarlar- geliştirici seçeneklerden zorla kapatılan uygulamaları göster diye bir seçenek olacak o açık mı? açık ise kapatın ve bu hata geldiğinde ekrana bir hata gelecek mi bakın?

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Kardeşim nfc sesine benziyor bu ama bi kontrol etmeni tavsiye ederim kapalı mi diye, bide default temalardan birini seçmeyi deneyerek kontrol edebilirsin

Oyla:

aydemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilginiz için teşekkür ederim

ayarlar -ek ayarlar- geliştirici seçeneklerden zorla kapatılan uygulamaları göster diye bir seçenek olacak o açık mı? açık ise kapatın ve bu hata geldiğinde ekrana bir hata gelecek mi bakın?

ayar açıkmış kapattım bazen günlerce hiç ses gelmiyor bazen dakikalarca kendi kendine arka arkaya geliyor henüz hata vermedi verince uyarı çıkarsa paylaşacağım

Kardeşim nfc sesine benziyor bu ama bi kontrol etmeni tavsiye ederim kapalı mi diye, bide default temalardan birini seçmeyi deneyerek kontrol edebilirsin

nfc açıkmış kapattım umarım ondandır tema ilk yüklü gelen tema değişiklik yapmadım hocam

Oyla:

Çakır12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ogün
Cihazım
Mi6
Konular
0
merhaba

ekran kilidini açınca anlamsız bir hata sesi gelmekte sadece ekran kilidi açınca değil arada ekran açıkken de bu ses çıkmakta. nedeni konusunda fikri olan varsa paylaşabilirse çok iyi olur.

hata sesi linki:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadasım tam da dedıgın gıbı o bir hata sesi onu kapatamassın telefon zararlı bır yerde durursa bu hata sesı gelıcektır ornegın cuzdanın ustunde o ses cıkacaktır cunku ıcınde kartlar var cipi ni algılıyor
Telefınun ekranı acıkken otüyor dedıniz
Bunun nedenı kılıfın arkasına bişi koymanızdır eger arka kapaga kredı kartı yada kımlık koyduysanız gene otecektır deneye bılırsınız her acılısta kılıdın gene ses cıkacaktır mi 6 haricinde olmaya bılır bu ozellık

Oyla:
Üst Alt