mi6 donma sorunu (ekran donuyor)

kartalsezo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiaomi
Cihazım
mi 6
Konular
5
merhaba...
son 2 hafta içerisinde telefonum donuyor. aktif olarak kullanıyorum. günde 4-5 defa min. donuyor. yardımcı olabilecek birileri var mıdır ? kronik bir sorunsa garantiye göndermeliyim ama çokta gonderme taraftarı değilim malum şikayetlerden dolayı.

melcom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi 6
Konular
0
merhaba...
son 2 hafta içerisinde telefonum donuyor. aktif olarak kullanıyorum. günde 4-5 defa min. donuyor. yardımcı olabilecek birileri var mıdır ? kronik bir sorunsa garantiye göndermeliyim ama çokta gonderme taraftarı değilim malum şikayetlerden dolayı.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende bu sorun yüzünden iade işlemi başlattım. Acaba sizdeki 64/128 gb Siyah, beyaz, seramik hangi versiyon?

kartalsezo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiaomi
Cihazım
mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende bu sorun yüzünden iade işlemi başlattım. Acaba sizdeki 64/128 gb Siyah, beyaz, seramik hangi versiyon?
128 GB SİYAH CAM. DEĞİŞİM YAPIYORLAR MI ?

melcom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi 6
Konular
0
128 GB SİYAH CAM. DEĞİŞİM YAPIYORLAR MI ?

Arızalı olduğuna dair servis raporu almam için ürünü geri göndermişler.

hepsiburada.com firmasının eski kalitesinden eser kalmamış. Ürünü aldığım gün iade işlemi başlattım. Sim kart dahi takmadan sorunlu olduğunu gördüm ve koşulsuz iade istedim.(ama sorunu da ayrıca belirttim) Sorunu belirttiğim için henüz kullanmadığım üründen servis raporu alma gibi bir saçmalığı istediler. Bugün kargo ile tekrar geri geldi ve ben teslim almadan hepsiburada.com a geri iade ettim.

Bu kadar reklam yapan bir firma. Ayıplı mal olabilir ama hizmet şekilleri de ayıplı olmuş. Gerekirse böyle küçük bir ürün için mahkemede hesaplaşırız. Hem ayıplı ürün, hem ayıplı hizmet, hemde tv İnternet reklamlarının müşteriye gösterilen bu ayıplı tutumu gizleyip tüketiciyi aldattığına yönelik dava açabilirim.

Yani uzaktan almasam. Mağazadan alacak olsam bu sorunu gördüğümde zaten almazdım. Uzaktan satışı bu şekilde kullanmaları çok yersiz ve ticaret ahlakından yoksun.
[doublepost=1522944463,1515520606][/doublepost]Hepsiburada iade aldı cihazı. Şuan redmi 4x kullanıyorum. Memnunum.

Üst Alt