- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- Oppo reno 4
- Meslek
- HVKK Astsubay
- Konular
- 25
Evet arkadaşlar mi6 telefonum delta servisten geldi. Mikrofon değişmiş yazılım güncellenmiş. Android 8 ile gönderdiğim telefonum delta servis tarafından yazılım güncellenerek androd 7.1 düşürülmüş. Delta servisin yazılım güncellemesi bu işte. Neyse telefonumu internete bağladım yazılımı en son versiyona güncelledi. Ama telefon görüşmesini artık herkes ile yapamıyorum karşı taraf sesinin yankı yaptığını cızırtı cuzurtu duyduğunu söyleyerek kapatıyorlar. Hoparlöre alıyorum sesim karşı tarafa gitmiyor. Neyse yazılımı bilgisayardan tekrar sıfırlayım dedim ama artık telefonumun usb bağlantısı çalışmıyor sadece şarj oluyor usb flash bellek takıyorum görmüyor. Anlayacağınız telefonumu delta servis bozarak göndermiş. Şimdi tüketici haklarına başvuracağım. Ben değil onlar düşünsün bakalım. Delta servisi aradım muhatab olacak kimse yok hesap soramıyorum telefonunuzu tekrar gönderin diyorlar. Ben size güvenmiyorum başka yeriniz yokmu dedim Ankara'da var dediler gittim necatibeyde küçük bir telefoncu. Konuştum telefonu İstanbul'a deltaya göndereceklerini söylediler bırakmadım eve geri döndüm. Siz olsanız ne yaparsınız ben ne yapayım geri göndereyim mi.