Çözüldü Mi6 Delta servisten daha kötü şekilde elime ulaştı

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Evet arkadaşlar mi6 telefonum delta servisten geldi. Mikrofon değişmiş yazılım güncellenmiş. Android 8 ile gönderdiğim telefonum delta servis tarafından yazılım güncellenerek androd 7.1 düşürülmüş. Delta servisin yazılım güncellemesi bu işte. Neyse telefonumu internete bağladım yazılımı en son versiyona güncelledi. Ama telefon görüşmesini artık herkes ile yapamıyorum karşı taraf sesinin yankı yaptığını cızırtı cuzurtu duyduğunu söyleyerek kapatıyorlar. Hoparlöre alıyorum sesim karşı tarafa gitmiyor. Neyse yazılımı bilgisayardan tekrar sıfırlayım dedim ama artık telefonumun usb bağlantısı çalışmıyor sadece şarj oluyor usb flash bellek takıyorum görmüyor. Anlayacağınız telefonumu delta servis bozarak göndermiş. Şimdi tüketici haklarına başvuracağım. Ben değil onlar düşünsün bakalım. Delta servisi aradım muhatab olacak kimse yok hesap soramıyorum telefonunuzu tekrar gönderin diyorlar. Ben size güvenmiyorum başka yeriniz yokmu dedim Ankara'da var dediler gittim necatibeyde küçük bir telefoncu. Konuştum telefonu İstanbul'a deltaya göndereceklerini söylediler bırakmadım eve geri döndüm. Siz olsanız ne yaparsınız ben ne yapayım geri göndereyim mi.

fatih8080

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Gm5plus
Konular
0
Geçmiş olsun hocam cihaz garanti süresinde ise verim tüketici haklarına maksimum 5-6 ay içinde alırsınız paranızı ama servis konusunda bilgim yok

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam cihaz garanti süresinde ise verim tüketici haklarına maksimum 5-6 ay içinde alırsınız paranızı ama servis konusunda bilgim yok

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garantisi bitmedi daha kardeşim. Göndermeyip tüketici haklarına mı başvurayım. Yoksa gönderip demi başvurayım ne yapayım birde bir sefer gönderdim servise tüketici hakları kabul eder mi eder ise bayram sonrası ilk işim tüketici haklarına başvurmak olacak

baglum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 10 T PRO
Konular
2
Hocam hayırlı bayramlar. Geçmiş olsun benim önceki telefonum Sony z2 idi ve delta garantiliydi ben sabırla 8 kez servise gönderdim. En sonunda tüketici hakem heyetine verdim. Haklı bulundum saçma sapan sebeplerle itiraz ettiler. Yine haklı bulundum sonra sanki lütfeder gibi biz bir daha itiraz etmeyeceğiz dediler ve parayı vermek zorunda kaldılar. Allah yardımcın olsun garanti belgesinde yazan şartları sağladığın sürece tüketici hakem heyeti seni haklı bulur ama bir kez daha göndermende fayda var.

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Evet arkadaşlar mi6 telefonum delta servisten geldi. Mikrofon değişmiş yazılım güncellenmiş. Android 8 ile gönderdiğim telefonum delta servis tarafından yazılım güncellenerek androd 7.1 düşürülmüş. Delta servisin yazılım güncellemesi bu işte. Neyse telefonumu internete bağladım yazılımı en son versiyona güncelledi. Ama telefon görüşmesini artık herkes ile yapamıyorum karşı taraf sesinin yankı yaptığını cızırtı cuzurtu duyduğunu söyleyerek kapatıyorlar. Hoparlöre alıyorum sesim karşı tarafa gitmiyor. Neyse yazılımı bilgisayardan tekrar sıfırlayım dedim ama artık telefonumun usb bağlantısı çalışmıyor sadece şarj oluyor usb flash bellek takıyorum görmüyor. Anlayacağınız telefonumu delta servis bozarak göndermiş. Şimdi tüketici haklarına başvuracağım. Ben değil onlar düşünsün bakalım. Delta servisi aradım muhatab olacak kimse yok hesap soramıyorum telefonunuzu tekrar gönderin diyorlar. Ben size güvenmiyorum başka yeriniz yokmu dedim Ankara'da var dediler gittim necatibeyde küçük bir telefoncu. Konuştum telefonu İstanbul'a deltaya göndereceklerini söylediler bırakmadım eve geri döndüm. Siz olsanız ne yaparsınız ben ne yapayım geri göndereyim mi.

Merhaba

Telefonunuzun imei numarasını özel mesaj olarak bizimle paylaşabilir misiniz ? Gerekli incelemeyi yaparak tarafınıza dönüş sağlayalım. Ürünü yurtiçi veya mng kargo ile tarafımıza yollayabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Üst Alt