Soru Mi6 dan sonra hangi telefonu almalıyım

papuca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
xiaoimi mi5s
Konular
1
Arkadaşlar 4 senedir mi 5s ve mi6 kullanıcısı olarak mi ailesine üyeyim telefonumu yenilemek istiyorum mi6 dan hangi telefona geçersem memnun kalırım kafam çok karıştı kaç gündür telefon araştırıyorum önceliğim mi serisi sonra redmi olabilir bütçem en fazla 3500 olabilir teşekkürler

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Sizin için bir cihazda neler önemli detay verirseniz fikir verirken daha doğru fikirler veririz hocam.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar 4 senedir mi 5s ve mi6 kullanıcısı olarak mi ailesine üyeyim telefonumu yenilemek istiyorum mi6 dan hangi telefona geçersem memnun kalırım kafam çok karıştı kaç gündür telefon araştırıyorum önceliğim mi serisi sonra redmi olabilir bütçem en fazla 3500 olabilir teşekkürler
O fiyatta ve mi 6'dan geçince pek üzmeyecek ve bütçenizi de göz önünde bulundurarak mi note 10 lite diyorum hocam kendim de kullanıyorum ayrıca

papuca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
xiaoimi mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin için bir cihazda neler önemli detay verirseniz fikir verirken daha doğru fikirler veririz hocam.
Benim için önemli olan kronik herhangi bir problemi olmasın telefonun ve mi6 dan sonra değişmeseydim keşke demeyeceğim bir telefon arıyorum mi5s ve mi6 cihazlarımdan çok memnun kaldım mi6 kardeşime verip yeni bir telefon alacağım ama attan inip eşeğe binmek istemiyorum kaba tabirle :) root kilit felan o işlerle işim yok global sürümde kullanıyorum telefonlarımı düz kullanıcı standart özellikler yeterli benim için

papuca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
xiaoimi mi5s
Konular
1
O fiyatta ve mi 6'dan geçince pek üzmeyecek ve bütçenizi de göz önünde bulundurarak mi note 10 lite diyorum hocam kendim de kullanıyorum ayrıca
teşekkürler cevap için Mi note 10 lite- için sensör sorunu çözülemiyor diye okudum telefonla çok konuşan biriyim ekran kapanmadıgi için görüşme yaparken telefon farklı yerlere giriyor felan diye okudum sizin telefonda da varmı aynı sorun

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
teşekkürler cevap için Mi note 10 lite- için sensör sorunu çözülemiyor diye okudum telefonla çok konuşan biriyim ekran kapanmadıgi için görüşme yaparken telefon farklı yerlere giriyor felan diye okudum sizin telefonda da varmı aynı sorun
Global romda gelen güncelleme ile düzeltmiş hocam. Ben eea rom kullanıyorum öyle pek bir sensör sorunu çekmedim. Genel olarak yazılımsal durumlar sanırım yani halledilebilir gibi

papuca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
xiaoimi mi5s
Konular
1
garanti önemli sizin için
Garanti çok da önemli değil kullandığım iki mi telefonu da ithalatçı firma garantili kullandım root olayına garanti önemli olduğu için değil de beceremiyorum pek öyle şeyleri o yüzden bir de vaktim olmuyor araştırıp öğrenecek kadar sayfada herşey anlatılmış ama benim fırsatım olmuyor pek

papuca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
xiaoimi mi5s
Konular
1
Global romda gelen güncelleme ile düzeltmiş hocam. Ben eea rom kullanıyorum öyle pek bir sensör sorunu çekmedim. Genel olarak yazılımsal durumlar sanırım yani halledilebilir gibi
Teşekkür ederim mi note 10 lite aslında yakınım cihaza baya ama araştırdıkça okudukça kafa karışıyor mi serisinden şaşma diyor kimileri de ama mi9t ya da mi9t pro anca alabilirim bu bütçeyle sanırım

Üst Alt