Yardım Mi6 Çok Isınıyor

bekirofficial

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Merhaba sevgili dostlar. Telefonum xiaomi mi 6 ve aşırı derecede çok ısınıyor. 43 dereceye bile çıktı ve elimi telefonun arkasına dokundurduğumda bu sıcaklığı fazlasıyla hissediyorum. Sizde de böyle mi yoksa bir tek bende mi bu problem var? Tek bendeyse lütfen yardım adin :(

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
6 aydir kullanmafigim rom kalmadi nerdeyse hic isinma olmadi. Romun nedir bootloader acik mi? Kullandigin ozel bi program olabilirmi? O kadar isinmaya bataryada hemen biter. Batarya suren nedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bekirofficial

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 aydir kullanmafigim rom kalmadi nerdeyse hic isinma olmadi. Romun nedir bootloader acik mi? Kullandigin ozel bi program olabilirmi? O kadar isinmaya bataryada hemen biter. Batarya suren nedir

Rom'um Global Rom, ısınmasının sebebi girdiğim oyunlar lakin kardeşimde galaxy j7 prime var onda ısınma yapmıyor. Bataryasında sorun yok 1 günü rahat çıkartıyor. Zaten telefonu bu siteden almıştım.

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Hayret samsunglar normalde deli gibi isinir. Oyun sirasinda isinmasi bana gore normal fakat farkli yorumlarda gelebilir

Oyla:

bekirofficial

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayret samsunglar normalde deli gibi isinir. Oyun sirasinda isinmasi bana gore normal fakat farkli yorumlarda gelebilir

Oyun dışında normal sosyal medya uygulamalarında ise hafiften bir ısınma oluyor lakin bunu, havaların ısınmasını ve elimin verdiği ısıyıda kattığım zaman doğal karşılıyorum. Teşekkür ederim size yorumunuz için.

Oyla:

EMREARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EmreARD
Cihazım
Mİ5
Konular
56
telefon sarjdayken hic kullaniyomusun telefonda hızlı şarj özelliği olduğu için şarjda kullanimda telefonun bataryasinin ömrünü kısaltıyor buda ısınmaya sarjin çabuk bitmesine neden oluyor
benim ikizimde de mi6 var nba2k18 gibi grafigi yuksek bir oyunu oynuyoruz ama hiç ısınma gibi problemle karsilasmadik tavsiyem telefonu optimize etmeyi unutma sarjda kullanma bunlar cok büyük etken

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Telefonunuzun arka planında çalışan uygulamaya bakıp hangi uygulamaya ne izin verdiğinizi kontrol edin lütfen. Eğer normalden ısınıyorsa muhtemelen arka planda fazladan,gereksiz çalışan uygulamalar vardır.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Merhaba sevgili dostlar. Telefonum xiaomi mi 6 ve aşırı derecede çok ısınıyor. 43 dereceye bile çıktı ve elimi telefonun arkasına dokundurduğumda bu sıcaklığı fazlasıyla hissediyorum. Sizde de böyle mi yoksa bir tek bende mi bu problem var? Tek bendeyse lütfen yardım adin :(
Global rom 9.5.6.0 a geçtiğimiz son bir aydır aynı sorun bende de var. Halbuki daha önce kullandİğım 9.2.2 sürümünde böyle bir sikintı söz konusu değildi. Tabii bu duruma havalarin sicakligi da etken. Uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtla, şarj sırasında işlem yapma, cihazın günlük optimizasyonunu yap. Ben oyun oynamadığını halde bazen 45 dereceyi buluyorum. Eğer 9.5.6 sürüm kullanıyorsan tamamen yazılımla alakalı bir durum. Bence endişe edecek bir durum yok. Yeni gelecek güncelleme ile sorun ortadan kalkacaktır.

Oyla:

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
Daha önce Redmi4x 7.1.2 kullanıyordum, 10 gündür mi6 9.5.6.0 kullanıyorum, kullandığım uygulamalar aynı, 4x'de ortalama 35 idi mi6'da 40 derece.. Sanırım Oreo'dan kaynaklı ısınma..

Oyla:

nunerli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci Ünerli
Cihazım
Mi6
Konular
1