Yardım MI6 çabuk biten sarj

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Arkadaşlar merhaba mi6 64 GB 6gb ram a sahiptir şuanda tatilde olduğum için sürekli mobil veri açık ama mobil verininde bu kadar çok şarj yiyeceğini düşünmüyorum bataryayi fulluyorum fakat 30 dakika içinde falan 89-88 e düşüyor pil kullanim grafiğini atacağım bilgisi olan benide bilgilendirirse çok sevinirim

Ekli dosyalar

• 1535028708723..jpg
    1535028708723..jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 36

Protagonistz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Ekstra açık bildirimlere bakınız. Örneğin gps, senkronize vs. Eğer bunlar kapalı halde hızlı gidiyorsa, kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ona bir bakın ve buraya yazın. Başka mi6 kullanan arkadaşlarla farklılık gösteriyorsa problem var demektir.

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekstra açık bildirimlere bakınız. Örneğin gps, senkronize vs. Eğer bunlar kapalı halde hızlı gidiyorsa, kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ona bir bakın ve buraya yazın. Başka mi6 kullanan arkadaşlarla farklılık gösteriyorsa problem var demektir.
GPS vs hepsi kapalı ekran süresine nerden bakacağım ama şöyle soyleyim teli eline alınca hiç bırakmıyorum ve ekran ışığı da full açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Protagonistz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
30 dakikada full ekran parlaklığı ve mobil veri açık. Bir de bu süre zarfında kullanıyorsanız normal gibi gözüküyor. Ancak mi6 kullanmadığım için kesin bir bilgi veremiyorum. Bende redmi note 3 var. Dediklerini yapsam şarjım daha da düşer.

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
30 dakikada full ekran parlaklığı ve mobil veri açık. Bir de bu süre zarfında kullanıyorsanız normal gibi gözüküyor. Ancak mi6 kullanmadığım için kesin bir bilgi veremiyorum. Bende redmi note 3 var. Dediklerini yapsam şarjım daha da düşer.
Himmm anladım o zaman kullanıma göre normal yani doğru mudur ?

Oyla:

Protagonistz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Bana göre normal gözüküyor. Ancak dediğim gibi mi6 kullanmıyorum, kullanan arkadaşlara da sormanızda fayda var.

Oyla:

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Bulundugun bolgede sebekesel problem var ağ sinyalin zayıf bu durumda internet bağlantısi sağlamaya calısmak sarji otomatikman fazla tuketir. Saygilar...

Oyla:

Protagonistz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Resmi yeni gördüm ben de. Şebeken full çekmiyor, arkadaşın da dediği gibi şebekede sorunlar gözüküyor. Bu durumda telefonun sürekli sinyal arıyor, böyle durumlarda şarj hızlı tükenir.

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Bulundugun bolgede sebekesel problem var ağ sinyalin zayıf bu durumda internet bağlantısi sağlamaya calısmak sarji otomatikman fazla tuketir. Saygilar...
Çok çok teşekkür ederim gerçekten öyle bir problem var sağolun bilgileriniz icin

Çok çok teşekkür ederim gerçekten öyle bir problem var sağolun bilgileriniz icin

Resmi yeni gördüm ben de. Şebeken full çekmiyor, arkadaşın da dediği gibi şebekede sorunlar gözüküyor. Bu durumda telefonun sürekli sinyal arıyor, böyle durumlarda şarj hızlı tükenir.
Size de çok teşekkür ederim

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
3000 mAh bir cihaz için gayet normal konu kilit bence mobil veri her zaman çok yer ...

Oyla:
Üst Alt