Yardım Mi6 bootloeder kilidi nasıl kaldırabilirim ?

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular
14
s.a arkadaslar yeni mi6 aldım çinden getirttim suan stabel rom yüklü çin romu galiba türkçe yok ingilizce arapça ve çince gördüm butloder klidini kaldırmak istiyorum globala geçmek için nasıl bir yol izleyecem adım adım anlatırmısınız mi hesabı telefondan simdi açayımmı ne yapmayalıyım ilk defa xiaomi telefon kullanıyorum hiç birşey bilmiyorum kolay anlatım istiyorum mümkünse yazılım atması 50 lira bana çok geldi kendim atmaya karar verdim simdiden tesekkürler

Ekli dosyalar

• 18839225_10209252581293816_3760037844383906721_n.jpg
    18839225_10209252581293816_3760037844383906721_n.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 32

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bilmiyorsan hiç uğraşma daha çok bozarsın teli.biraz paraya kıy cimrilik yapma bilen birine yaptır bence hocam.bootloader kilidi "he" deyince olan bişey değil,3 gün falan da sürebiliyor.forumda yazılım ustaları var.ben bile sony cihazlarda çook tecrübeli olmama rağmen xiaomi ye pek dokunmuyorum yazılım rom bootloader konusunda

Oyla:

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorsan hiç uğraşma daha çok bozarsın teli.biraz paraya kıy cimrilik yapma bilen birine yaptır bence hocam.bootloader kilidi "he" deyince olan bişey değil,3 gün falan da sürebiliyor.forumda yazılım ustaları var.ben bile sony cihazlarda çook tecrübeli olmama rağmen xiaomi ye pek dokunmuyorum yazılım rom bootloader konusunda
ozaman senin dediğinimi yapayım bilemedimki kararsız kaldım 50 lirada ha deyince kırılıyormu ? yine 3 gün sürmeyecekmi ?

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Hocam bootloader kilidi kaldırma olayının hiçbir riski,problemi olmaz.Forumda anlatımı zaten vardır,en olmadı google dan gerekli bilgiyi bulabilirsiniz.
Dikkat etmeniz gereken şey bilgisayarınız 64 bit olsun,sürücüleri yükleyiniz,doğru MiUnlock programını bulun ve mi hesabınız olsun.
Ama ben uğraşamam diyorsanız Zenex size yardımcı olacaktır.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam sen nasıl istersen öyle yap.ben bu işlerden az çok anladığım için sana tavsiyede bulunuyorum. Kendin yapmaya çalışırken teli bozarsan daha çok masraf edeceksin. Forumda yazılım ustaları var irtibata geç sor kaç günde olur diye

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
s.a arkadaslar yeni mi6 aldım çinden getirttim suan stabel rom yüklü çin romu galiba türkçe yok ingilizce arapça ve çince gördüm butloder klidini kaldırmak istiyorum globala geçmek için nasıl bir yol izleyecem adım adım anlatırmısınız mi hesabı telefondan simdi açayımmı ne yapmayalıyım ilk defa xiaomi telefon kullanıyorum hiç birşey bilmiyorum kolay anlatım istiyorum mümkünse yazılım atması 50 lira bana çok geldi kendim atmaya karar verdim simdiden tesekkürler

Alyeküm selam öncelikle MI hesabınız yoksa MI hesabı açın kendinize cihazınızda fake rom yüklü Burdaki rehberi inceyelerek bootlader kilitini açabilir ve rom yükleyebilirsiniz.

Oyla:

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alyeküm selam öncelikle MI hesabınız yoksa MI hesabı açın kendinize cihazınızda fake rom yüklü Burdaki rehberi inceyelerek bootlader kilitini açabilir ve rom yükleyebilirsiniz.
hocam sizin dediğiniz gibi yaptım 1 aydır öğrendim teşekkür ediyorum ilginiz için bu konuyu açtığımı unutmusum yardımlarınız için teşekkür ederim.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek