Yardım Mi6 Bootloader Kilidi

mearenjin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL 11.0.6 STABLE (PCAMIXM)
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba MiuiTurkiye ailesi

Bu gün itibariyle telefonuma "xiaomi.eu_multi_MI6_20.6.18_v12-9" versiyonunu yüklemek istedim. Telefonu aldığımdan bu yana hiç formatlamadım ve gelen otomatik güncellemeler üzerinden devam ettim. Söz konusu versiyonu yüklemek için bootloader kilidini açmaya çalıştığımda çok fazla sorunla karşılaştım ve bir şekilde çözdüm. Ancak en son aldığım "Couldn't verify" hatasını ne yaptıysam bir türlü aşamadım. Mi Unlock telefonu görüyor ancak UNLOCK'a tıkladığımda %50'de takılıyor ve hata veriyor.

Versiyon değiştirme sebebim ise telefonun son zamanlarda çok hızlı şarj tüketmesi ve donmalar yaşaması

Benzer sorun ile karşılaşan veya sorunun çözümünü bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim

Herkese iyi forumlar

akkor006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
k20 pro
Konular
12
Bilgisayarınıza Xiaomi ADB sürücü dosyasını indirip kurun.
Birde bu şekilde deneyin. Açılan ekranda hepsini Y yapacaksınız.
Otomatik kuruluyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu program ile kilit açın...

Oyla:

mearenjin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu program ile kilit açın...

Bunu da denedim hocam. Unlock tıkladığım zaman hazırlanıyor, unlock durumu kontrol ediliyor yazıyor tam olacakken "Failed (remote: token verification failed" hatası veriyor. Try again seçeneğine tıklıyorum bu defa "10000 request parameter error" hatası veriyor.

Sabah "Akkor006" adlı arkadaşın dediğini deneyip tekrar bilgilendireceğim. Bahsetmiş olduğun programda aldığım hatalarla alakalı bilgin varsa dikkate alırım

Oyla:

mearenjin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi6
Konular
1
Bilgisayarınıza Xiaomi ADB sürücü dosyasını indirip kurun.
Birde bu şekilde deneyin. Açılan ekranda hepsini Y yapacaksınız.
Otomatik kuruluyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonuç değişmedi hocam. %50 stuck problemi devam ediyor. Çok saçma böyle bir sorunun olması. Dahası Xiaomi'nin bununla alakalı almış olduğu feedbacklara rağmen bir çözüm sunmaması

Oyla:

mearenjin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi6
Konular
1
An itibari ile sorun çözüldü arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayanlar için;

-Farklı bir bilgisayar kullanın,
-PC'ye Xiaomi USB driver kurun,
-Mi hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapın,
-Mi Unlock programının .rar dosyasını doğrudan Yerel Disk C içerisine indirip çıkartma işlemini doğrudan Yerel Disk C içerisine yapın,
-İndirmiş olduğunuz Mi Unlock programının açılışında "Agree" butonuna tıkladıktan sonra sağ üstte bulunan ayarlar simgesine tıklayın ve "USB DRIVER" karşısındaki Check butonuna tıklayın. Kurulum tamamlandıktan sonra telefon doğrudan görünecektir.

Bu işlemlerden sonra %50'de takılma gibi bir sorun yaşamadım

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
An itibari ile sorun çözüldü arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayanlar için;

-Farklı bir bilgisayar kullanın,
-PC'ye Xiaomi USB driver kurun,
-Mi hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapın,
-Mi Unlock programının .rar dosyasını doğrudan Yerel Disk C içerisine indirip çıkartma işlemini doğrudan Yerel Disk C içerisine yapın,
-İndirmiş olduğunuz Mi Unlock programının açılışında "Agree" butonuna tıkladıktan sonra sağ üstte bulunan ayarlar simgesine tıklayın ve "USB DRIVER" karşısındaki Check butonuna tıklayın. Kurulum tamamlandıktan sonra telefon doğrudan görünecektir.

Bu işlemlerden sonra %50'de takılma gibi bir sorun yaşamadım

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir
O C diski olayına gerek yok,Mi Unlock,Mi Flash a benzemiyor.Ancak adında boşluk olmayan bir klasöre koymak şart.USB Driver olayına da tekrar gerek yok,eğer o yukarıda xiaomi usb driver kurduysanız.Hesaptan çıkıp girmek,usb 2.0 denemek,adında boşluk olmayan bir klasöre koymayı yapabilirsiniz.

Oyla:

mearenjin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi6
Konular
1
O C diski olayına gerek yok,Mi Unlock,Mi Flash a benzemiyor.Ancak adında boşluk olmayan bir klasöre koymak şart.USB Driver olayına da tekrar gerek yok,eğer o yukarıda xiaomi usb driver kurduysanız.Hesaptan çıkıp girmek,usb 2.0 denemek,adında boşluk olmayan bir klasöre koymayı yapabilirsiniz.
Hocam inan yapmadığım şey kalmamıştı. Hiç ümidim olmadan son bi defa bu yazdıklarımı denedim sorun çözüldü.

Şu an farklı bir sorunla karşı karşıya kaldım TWRP yapamıyorum. CMD ekranında fastboot devices yazıyorum, telefonu görüyor ancak "fastboot flash recovery" yazıp twrpyi girdiğim zaman CMD hiç bir tepki vermiyor. Öyle kalıyor. Çözümü var mıdır?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam inan yapmadığım şey kalmamıştı. Hiç ümidim olmadan son bi defa bu yazdıklarımı denedim sorun çözüldü.

Şu an farklı bir sorunla karşı karşıya kaldım TWRP yapamıyorum. CMD ekranında fastboot devices yazıyorum, telefonu görüyor ancak "fastboot flash recovery" yazıp twrpyi girdiğim zaman CMD hiç bir tepki vermiyor. Öyle kalıyor. Çözümü var mıdır?
Driver eksikliği vardır.Veya usb port sıkıntılıdır.Sorun devam ediyorsa TeamViewer verin bir bakayım.

Oyla:
Üst Alt