Yardım Mi6 bootloader kilidi hakkında farklı bir soru

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Merhaba arkadaşlar,ben sefa hocam dan mi6 almıştım. Aldığımda cihazda eu rom vardı bazi hatalardan dolayı bende cihazima global stable miflashtan kurdum. Cihazda twrp vardı ve bootloader kilidi açıktı. Sefa hocama da sormuştum stock romu yükleyince bootloader kilitlenirmi diye hayır dedi. Bende xda dan epic miui9 indirdim kurayım diye twrp yi kuramadım destroyed hatası aldım. Sonra baktım ki bootloader kilitlenmiş.
*mi unlock ile açmak istesem tekrar 3 gun falan beklermiyim?
*Ayrıca unlock yazan yerde programda herşey silinir yazıyordu bootloader kilidini açınca tüm dosyalar silinirmi?
*global romdayken daha önce açılan kilit için yine china developer mi gerekir?

Çok soru sordum cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Merhabalar
Bootloader durduk yere kilitlenmez hocam Android sürümü değişince kilitlenir sadece bende twrp üzerinden miui 9 eu rom kurdum ve haftalık güncellemeyi de oradan kurdum herhangi bir sıkıntı yok şuan için

Mi unlock büyük ihtimalle tekrar 3 gün bekletir.
Unlock esnasında herşey silinecektir
Mevcut romda bootloader açabilirsiniz

İyi geceler

Oyla:

Kadakal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugrul
Cihazım
Mi 8
Meslek
Bilişim
Konular
1
Mi flash tool'u kullanırken en altta sağ tarafta yan yana " clean all " " save user data " " clean all and lock " yazar.Rom'u yüklemeden önce bu seçeneklerden hangisini istiyorsan onu seçersin.Sen büyük ihtimal son seçenekte bıraktın ve rom'u yükledin. Dosyaların silinmesini istemiyorsan " save user data seçeneğini seçip o şekilde kurulum yapmalıyıdın.

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi flash tool'u kullanırken en altta sağ tarafta yan yana " clean all " " save user data " " clean all and lock " yazar.Rom'u yüklemeden önce bu seçeneklerden hangisini istiyorsan onu seçersin.Sen büyük ihtimal son seçenekte bıraktın ve rom'u yükledin. Dosyaların silinmesini istemiyorsan " save user data seçeneğini seçip o şekilde kurulum yapmalıyıdın.
Aynen hocam yüklerken pek dikkat etmedim büyük ihtimalle ondan olmuştur peki şimdi unlock desem direkt açılmaz mı? Çünkü bu cihaz daha öncesinde kilidi açılan bir cihaz

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Aynen hocam yüklerken pek dikkat etmedim büyük ihtimalle ondan olmuştur peki şimdi unlock desem direkt açılmaz mı? Çünkü bu cihaz daha öncesinde kilidi açılan bir cihaz

72 saat süre zarfına takılmadığınız sürece kilit direk açılır.

Oyla:

Kadakal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugrul
Cihazım
Mi 8
Meslek
Bilişim
Konular
1
Unlock yapılmadan Rom yükleyemezsin..en azından
ilk önce cihazı yeniden unlock etmen gerekiyor.Daha sonra rom atarken alttaki seçeneklere dikkat edersen yeniden unlock etmene gerek kalmaz.

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Hocam direkt olarak unlock oldu cihaz twrp de yükledim epic miui9 romu yükledim açılışta kalıyor cofface twrp ile yükledim romu açılmadı official sürümle tekrar yükledim romu yine açılmıyor 15dk oldu neden olabilir

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Mi flash kullanırken flash and lock yapmışsınız o yüzden mi unlock tool ile beklemeden açık kilidi yeniden

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Epic rom neden açılmıyor arkadaşlar yardımcı olacak varmı çıldırcam ya cihaz bomboş kaldı

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Epic rom neden açılmıyor arkadaşlar yardımcı olacak varmı çıldırcam ya cihaz bomboş kaldı

Sen önce global stabil i yükle mi flash ile birde öyle dene

Cihaz açılmasa bile fastboot moda alıp mi unlock tool ile tekrar açabilirsin çünkü cihaz bir kere açılmış

Sonra yine dene epic romu

Oyla:
Üst Alt