Yardım Mi6 bir kaç soru?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Root rom işlerinde iyiyimdir.. Ama xiaomide yabancıyım baya:)
Forumu baya arastırdım bana lazım olan seyleri google cam root magisk twrp filan ama herkes bişe dedıgınden tam netice alamadım.. Kalıcı twrp kaybolan twrp filan...

Sizden ricam..
Rom sürümüm 8.0.0 global.. Yarın bl kilidi açıcam süre doluyor. Kilidi açıp stok rom kullanmayı düşünüyorum..
Kalıcı twrp olayını istiyorum..
rootlama olayı nasıl oluyor supersuyla deilmi magiskleyse magisk rootlama olayı hakkında biraz bilgi rica ediyorum...birde tüm özellikleri çalısan google cam istiyorum.. Ve son olarak xposed kurabiliyor muyum?

I3edirhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
İyi günler konuyla alakalı degil ama benimde bi sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim mi 6 kullanıyorum wifiye baglanıyorum baglantı hızı mükemmel gösteriyor ama 144 kalite videoları bile acarken donuyor anlamı değilim bilen varsa bi yardımcı olursa sevinirim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İpucu - Google Camera - 8.4.19 Global Beta İçin Konu Düzenlendi
[doublepost=1526027826,1526027723][/doublepost]
İyi günler konuyla alakalı degil ama benimde bi sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim mi 6 kullanıyorum wifiye baglanıyorum baglantı hızı mükemmel gösteriyor ama 144 kalite videoları bile acarken donuyor anlamı değilim bilen varsa bi yardımcı olursa sevinirim
Hocam burası yeri değil ama teli sıfırla formatla bide öyle dene

Oyla:
Üst Alt