Soru Mi6 batarya performansı ve arttırma yöntemleri?

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, ilk defa xiaomi kullanıyorumbı işler zevk meselesi rfakat akıllıtelefon, rom, root olaylarına hakim olduğumu düşünüyorum bu yüzden telefonumu orijinal yazılımda kullanmaktan yanayım. Benim sorum orijinal rom kullanıcılarına, aldığınız ekran sürelerini ve batarya performansını arttıracak ipuçlarını paylaşırsanız sevinirim. Benim kullandığım rom 9.2.3 gecelik rom, aldığım ekran saatini aşağıya paylaşacağım, rom daki şimdilik fark ettiğim hatalar: telefon kendi kendine çok hızlı r şekilde reset atıyor telefonun açılması 4 veya 5 saniye sürüyor, bazen tarayıcı kasılıp kalıyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aetunga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALPER
Cihazım
MI6
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2gün rahat

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
Başka konularda daha önce de bahsetmiştim; bende saçma sapan bir sorun var. Normal kullanımda şarj seviyesi düşmüyor. Evet öyle kalıyor %100'de, sonra normalden belirgin ölçüde hızlı bir biçimde düşerek bitiyor. Telefondan da yazılımından da soğudum. Sırf bu yüzden 2 defa dışarıda kapandı telefon. Mal gibi kaldım öyle.

Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Başka konularda daha önce de bahsetmiştim; bende saçma sapan bir sorun var. Normal kullanımda şarj seviyesi düşmüyor. Evet öyle kalıyor %100'de, sonra normalden belirgin ölçüde hızlı bir biçimde düşerek bitiyor. Telefondan da yazılımından da soğudum. Sırf bu yüzden 2 defa dışarıda kapandı telefon. Mal gibi kaldım öyle.

Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk
Bilgisayar üzerinden orijinal frimware yüklemeyi demediniz mi? Eğer bu şekilde sorum çözülmez ise sorun batarya dan kaynaklıdır veya telefonda kısa devre olabilir. Yazılım atmaya deneyin çözülmez ise hiç uğraşmadan garantiye yollayın.

Oyla:

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
Bilgisayar üzerinden orijinal frimware yüklemeyi demediniz mi? Eğer bu şekilde sorum çözülmez ise sorun batarya dan kaynaklıdır veya telefonda kısa devre olabilir. Yazılım atmaya deneyin çözülmez ise hiç uğraşmadan garantiye yollayın.

Deneyemedim maalesef. Pil ömründe sorun yok yanlız, yine normal gidiyor

Gesendet von iPad mit Tapatalk

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
9.2.2.0 global kullanıyorum. Otomatik başlatmada tüm uygulamalar kapalı. Diğer izinler kısmında arka plan başlatılan uygulamalar devre dışı
Cihazımda root var fakat root destekli uygulama kullanmıyorum sadece Google Kamera yüklemek için rootlamıştım Bir ip ucu vereyim twrp den wipe data cache yaptıktan sonra pil performansım arttı.

[doublepost=1520955459,1520955348][/doublepost]

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Konuyu açan arkdaşım hattın avea cihazın uykuda baya uyanmış ve hattının düzgün çekmediği gözüküyor tavsiyem ; hat değiştir vodafone 'da isen veya cihazını 3G'ye al.

Cihazını uyandıran uygulamayı bulmalısın.

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Konuyu açan arkdaşım hattın avea cihazın uykuda baya uyanmış ve hattının düzgün çekmediği gözüküyor tavsiyem ; hat değiştir vodafone 'da isen veya cihazını 3G'ye al.

Cihazını uyandıran uygulamayı bulmalısın.
Yaşadığım yerde düzgün çekmiyor, telefonu uyandıran kişi benim :) işim gereği sürekli mesaj ve arama yapıyorum WhatsApp ve İnternet ile işim oluyor,arada kaçamak yapıp kuboom ve clash oynuyorum. Bir günü rahat çıkarıyor fakat 6,7 saat ekran süresi alanlar ile benim aramda ne fark var bunu anlamak istiyorum. Yoksa eskiden iş dönüşü %10-20 arası şarj ile gelirdim saat -12 ye kadar en az 1 kere şarja takar 12de tekrar takardım. Eşim bile fark etti artık şarja takmıyorsun telefonu diyor. Rom ve root olmadan sanırım herhangi bir artış yok.

Oyla:
Üst Alt