Betada var hiçbir fark yokMI6 ya gelecek olan android 9 da ne gibi farklar olacak bilgisi olan var mıdır ?
Onu bilmiyorumDark mod nasıl çalışıyor o konuda bilginiz var mı?
Ben, bir gün kadar kullandım pie. Dark mod düzgün çalışıyor. Oreo daki gibi yarım yamalak değil, tüm menüler siyah olmuş.Dark mod nasıl çalışıyor o konuda bilginiz var mı?
Çok teşekkürler bilgi için dark mod da bildirimler okunmuyor deniyordu o düzeldi mi onu merak etmiştimBen, bir gün kadar kullandım pie. Dark mod düzgün çalışıyor. Oreo daki gibi yarım yamalak değil, tüm menüler siyah olmuş.
Ama gcam'ı çalıştıramadığım için ben Oreo ya geri döndüm.
Birde Oreo ya göre ısınma fazlaydı cihazda.
Akıcılıkta bir sorun yoktu gayet stabil ve hızlıydı.
Batarya performansı ne çok kötü nede çok iyiydi, kabul edilebilir seviyedeydi.
İleride güncellemelerden dahada oturur. Gcam'ı düzeldiğinde mutlaka geçeceğim.
Ben o konuda zaten hiç problem yaşamadım. Dark mode Mi6 ya ilk geldiğinde zaten rahatlıkla okunuyordu. Bende okunmuyor şikayetlerini okuyunca şaşırmıştım. Belki farklı cihazlarda sorun olmuş olabilir ama benim gördüğüm rahatlıkla okunuyordu.Çok teşekkürler bilgi için dark mod da bildirimler okunmuyor deniyordu o düzeldi mi onu merak etmiştim
Çok güzel o haldeBen o konuda zaten hiç problem yaşamadım. Dark mode Mi6 ya ilk geldiğinde zaten rahatlıkla okunuyordu. Bende okunmuyor şikayetlerini okuyunca şaşırmıştım. Belki farklı cihazlarda sorun olmuş olabilir ama benim gördüğüm rahatlıkla okunuyordu.