Yardım Mi6 Ahize Değişimi

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Mi6 cihazının ahize sesi çok az geliyordu. Ben de telefonun içini açarak bi bakmak istedim ahize kısmına. Neyse uğraştık yine açtık ahizeye ulaştım ama baktım kolay çıkacak gibi görünmüyor yerinden, yenisini almadan bunu ellemiyim bozulmasın dedim. Tekrar telefonu topladım çalıştırdım. Ahizeden az ses gelme sorunu çözüldü. Şimdi hiç ses gelmiyor :D
İntenetten videoda bulamadım ahize değişimiyle ilgili. Ben çok hafif elledim diye bu ahize bozuldu mu yani şimdi? Ayrıca kablolu olarak bağlantı yok temas ederek mi çalışıyor ahize? Yani şimdi ne yapmam lazım sorun başla bir şeyden kaynaklı olabilir mi? Teknik bilgisi ve deneyimi olanlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Mi6 cihazının ahize sesi çok az geliyordu. Ben de telefonun içini açarak bi bakmak istedim ahize kısmına. Neyse uğraştık yine açtık ahizeye ulaştım ama baktım kolay çıkacak gibi görünmüyor yerinden, yenisini almadan bunu ellemiyim bozulmasın dedim. Tekrar telefonu topladım çalıştırdım. Ahizeden az ses gelme sorunu çözüldü. Şimdi hiç ses gelmiyor :D
İntenetten videoda bulamadım ahize değişimiyle ilgili. Ben çok hafif elledim diye bu ahize bozuldu mu yani şimdi? Ayrıca kablolu olarak bağlantı yok temas ederek mi çalışıyor ahize? Yani şimdi ne yapmam lazım sorun başla bir şeyden kaynaklı olabilir mi? Teknik bilgisi ve deneyimi olanlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Ahizeler hemen hemen her cihazda kablo olmadan çalışmakta hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

,siz yerine koyduğunuzda o işini yapar,keşke işe kalkışmadan önce araştırma yapsaydınız farklı çözümler deneyebilirdiniz,geçmiş olsun

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ahizeler hemen hemen her cihazda kablo olmadan çalışmakta hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

,siz yerine koyduğunuzda o işini yapar,keşke işe kalkışmadan önce araştırma yapsaydın farklı çözümler deneyebilirdiniz,geçmiş olsun
Zaten yenisini alacaktım da, ben çok azcık yerinden çıkarmaya çalıştım. Yani bunu bir kere elleyince bozulacak mı hemen :D onu anlayamadım.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Zaten yenisini alacaktım da, ben çok azcık yerinden çıkarmaya çalıştım. Yani bunu bir kere elleyince bozulacak mı hemen :D onu anlayamadım.
Elleme ile değil hocam çıkartırken yapısı bozulmuş olabilir,çarpmış olabilir herhangi bir şey olmuş olabilir cihaz parçaları çok hassastır ince işçilik gerekir.

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elleme ile değil hocam çıkartırken yapısı bozulmuş olabilir,çarpmış olabilir herhangi bir şey olmuş olabilir cihaz parçaları çok hassastır ince işçilik gerekir.
Bayramdan sonra 2 tane sipariş vereyim o zaman. Malum ilk seferler hep sıkıntılı oluyor :) Umarım çalışır da bana sorun çıkarmaz.

Oyla:
Üst Alt