- Adım
- Emir
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 5
Mi6 cihazının ahize sesi çok az geliyordu. Ben de telefonun içini açarak bi bakmak istedim ahize kısmına. Neyse uğraştık yine açtık ahizeye ulaştım ama baktım kolay çıkacak gibi görünmüyor yerinden, yenisini almadan bunu ellemiyim bozulmasın dedim. Tekrar telefonu topladım çalıştırdım. Ahizeden az ses gelme sorunu çözüldü. Şimdi hiç ses gelmiyor
İntenetten videoda bulamadım ahize değişimiyle ilgili. Ben çok hafif elledim diye bu ahize bozuldu mu yani şimdi? Ayrıca kablolu olarak bağlantı yok temas ederek mi çalışıyor ahize? Yani şimdi ne yapmam lazım sorun başla bir şeyden kaynaklı olabilir mi? Teknik bilgisi ve deneyimi olanlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
İntenetten videoda bulamadım ahize değişimiyle ilgili. Ben çok hafif elledim diye bu ahize bozuldu mu yani şimdi? Ayrıca kablolu olarak bağlantı yok temas ederek mi çalışıyor ahize? Yani şimdi ne yapmam lazım sorun başla bir şeyden kaynaklı olabilir mi? Teknik bilgisi ve deneyimi olanlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...