- Adım
- oguz
- Cihazım
- xiaomi mi6
- Konular
- 1
meerhbalar KOLAY Glsin ben teli eski srumuyle guncelleyecegim diye acılmaz hale getirdim olay olarak soyle mi 6 telefonum var bir guncelleme geldi wifi calismiyordu sonra eski surumu yukledim caliştı ama kısmen telefonu acıp kapatınca wifi acılıyordu ama kapatınca wifiyi bi daha acamıyordum taki teli acıp kapatıncaya kadar neyse ustam simdi asıl mesele şu ki gecen muı 12 yukledim wifi halen duzelmemişti sonra ama yuklenen surum de haftalık idi sonra daha eski stabil rom yukledim bu sefer hata verdi son ben mıuı 9 yuklemeye karar verdim tel kabul etmedi twrp moduna girdi sonra prada img yukle sımgesıne bastım recovry sectım yukle dedim persıst fln diyordu neyse gene o mıuı 9 surumune tıkladım yukle dedim sonrada malum telefon acılıyor beklırm bklyrm hep oyle kalıyor ses acma kapama 3üne birden basılı tututum 2 gundur denemedıgım kalmadı bilgisaraya bagladım bılgısayar goruyor ama ıslem yapamıyorum aygıt yonetıcısınden gorunuyor yanı basılı tutugum zmnda hep fastboot moduna geliyor normal acınca her zmnki gibi acılıyor asagıda androıd sımgesı de 3 nokta var sırayla doluyor yanı nornal acılıyor gibi oluyor ama 2 3 4 saat bekledim hiç acılmadı telefenun içinde bir suru foto vıdeo var ben ona yanıyorum musterıler ulasamıyor bana yedek telefonda bulamadım bir suru sorun tamirciye vermek ıstemıyorum guvenılır degıl halen beklıyorum yardımcı olabilecegınızı ummakatyım 4 gözle beklirm usta siziii bana yardımcı olun telefon mi 6 seramik kasa 128 gb hafıza 6 ram telefocya göturdum yazlım atarım hepsi silinir diyor bende bugun ben bi bakayım dedım ne yapalım hocam bişey yapabilir miyiz bilgisayara baglıyorum baglanıyor ama goremiyorum telefona erişilmiyor sadece aygıt yoneticisinde gorunuyor benim telefonun Bootloader kilidi kapalı