Yardım Mi6 açılmama sorunu

Fernweh17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nur
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Az önce telefonumun ekranına biraz su döküldü sonra peçeteyle sildim ve 20 dk filan gayet normal çalıştı. Elimden bırakıp mutfağa gidip döndüm kapanmış ve hiçbir tepki vermiyor. Sadece ekrana Mi yazısı gelip gidiyor durmadan (yüklü rom ve versiyon numarasını bilmiyorum) hiç anlamam bu işlerden lütfen yardım edin.

Fernweh17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nur
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fernweh17, sorun yazılımsal değil donanımsal. Klasik olucak ama cihazı prinçe yatırın bir gün boyunca belki düzelir.
peki teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapabileceğiniz en iyi işlem ısıtıcıyla buharlaştırmak mesela saç kurutma makinesi ya da pirinç. Maalesef yasak da var.

Fernweh17, sorun yazılımsal değil donanımsal. Klasik olucak ama cihazı prinçe yatırın bir gün boyunca belki düzeli
peki deneyeceğim teşekkürler

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Yapabileceğiniz en iyi işlem ısıtıcıyla buharlaştırmak mesela saç kurutma makinesi ya da pirinç. Maalesef yasak da var.
Aslinda bu bahsettiginiz yapilabilecek en kotu islem olacaktir.

Acabiliyorsaniz arka kapagi acarak bataryanin soketini sokun

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14

Kurutma makinesini bir yere fazla tutunca ekranı yaka bilir yada devrelere zarar vere bilir. Arka kapak açılması hem garantiyi iptal ediyor sanırsam hemde doğru yapılmazsa oda az önce saydıklarıma neden ola bilir en sağlıklısı cihazı kapatıp prinçe yatırmak. 3-4 ay önce benimde başıma geldi bu durum prinçe yatırdım hiç bir sorun kalmadı. Şu anda o cihazlada bu mesajı yazıyorum :)

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81

Bir anda aynı yere abansın demedim ya.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Oyla:

Fernweh17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nur
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurutma makinesini bir yere fazla tutunca ekranı yaka bilir yada devrelere zarar vere bilir. Arka kapak açılması hem garantiyi iptal ediyor sanırsam hemde doğru yapılmazsa oda az önce saydıklarıma neden ola bilir en sağlıklısı cihazı kapatıp prinçe yatırmak. 3-4 ay önce benimde başıma geldi bu durum prinçe yatırdım hiç bir sorun kalmadı. Şu anda o cihazlada bu mesajı yazıyorum :)
ben ilk suyla temas sonrası 20 dk kullandım sonra birden kapandı ve saatlerdir ekrana Mi yazısı gelip gidiyor kendiliğinden. Maalesefla temas sonrası şarja taktım şarjı bitmiştir diye olmayınca fönle biraz kurutmaya çalıştım sorun devam edince pirinçe yatırdım ama 5-6 saat oldu aynı problem devam ediyor. Sizde de Mi yazısı ve şarj işareti gelip gidiyor muydu? Ayrıca ses tuşu ve power tuşunu birlikte basıyorum reboot filan da gelmiyor tamamen ölmüş gibi ama mesajınız ümit verdi bana

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
ben ilk suyla temas sonrası 20 dk kullandım sonra birden kapandı ve saatlerdir ekrana Mi yazısı gelip gidiyor kendiliğinden. Maalesefla temas sonrası şarja taktım şarjı bitmiştir diye olmayınca fönle biraz kurutmaya çalıştım sorun devam edince pirinçe yatırdım ama 5-6 saat oldu aynı problem devam ediyor. Sizde de Mi yazısı ve şarj işareti gelip gidiyor muydu? Ayrıca ses tuşu ve power tuşunu birlikte basıyorum reboot filan da gelmiyor tamamen ölmüş gibi ama mesajınız ümit verdi bana
Kullanmanız hiçte şarja takmanız büyük sorun. Ümidinizi yok etmek istemem ama devreleri yakmış ola bilirsiniz malesef. Sabaha kadar yine prinçte bekletin aynı durum devam ederse güvendiğiniz bir telefoncuya götürün. Bende suya düştükde direk kapatdım ve prinçe yatırdım geri çıkartdığımdada telefon normal açıldı sizin dediğiniz gibi olmadı.

Oyla:
Üst Alt