son çare az daha bekleyip yüklerimGlobal beta kullanmadığım için o konuda fikir yürütemem ama bu dediğiniz özellikler Eu-beta da var ve gayet stabil çalışıyor. Sizin için önemliyse Eu beta roma geçebilirsiniz.
Özelleştirilme istiyorsanız eu rom denemeniz lazım. Resmi romlar bu yönden çok kısıtlıBu güncellemede karanlık mod ya da yüz kilidi hala yok neden hala gelmiyor acaba
Global beta kullanmadığım için o konuda fikir yürütemem ama bu dediğiniz özellikler Eu-beta da var ve gayet stabil çalışıyor. Sizin için önemliyse Eu beta roma geçebilirsiniz.
Eu romda bir çok özelleştirme mevcut ta dediğiniz gibi bir kısayol ayarı yapılabiliyor mu hiç kontrol etmedim. Açıkçası benim için o kadar da önemli değil. Merak ediyorsanız bu şekilde kullanıyorum...Daha önce farklı konuda yazmıştım yazınıza istinaden size de sorayım.
revolution os-10 8.126 olan sürmü kullanıyorum.
bildirim çubuğunu çektiğim zaman 6x2 li şekilde kısayolları görebiliyorum.
eu romda da bu mevcut mu ? özelleştirebiliyor muyuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu romda bir çok özelleştirme mevcut ta dediğiniz gibi bir kısayol ayarı yapılabiliyor mu hiç kontrol etmedim. Açıkçası benim için o kadar da önemli değil. Merak ediyorsanız bu şekilde kullanıyorum...
Eu romda tek sırada en fazla 5 simge olabiliyorDaha önce farklı konuda yazmıştım yazınıza istinaden size de sorayım.
revolution os-10 8.126 olan sürmü kullanıyorum.
bildirim çubuğunu çektiğim zaman 6x2 li şekilde kısayolları görebiliyorum.
eu romda da bu mevcut mu ? özelleştirebiliyor muyuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: