teşekkürler peki mi5s plusa göre nasıl5X kamerasını sadece gün ışığında portre çekmek için kullanabilirsin. Onun dışında pek iyi değil. Yani gün ışığında tatmin eder ama ışığın düşük olduğu yerlerde iyi sonuçlar alamazsın.
teşekkürler peki mi5s plusa göre nasıl
kardeş sen kullandığına göre bi bayan için selfie kamerası ve normal kamera nasıl5S kullandım ama 5S Plus'ta hiç kamerayı deneyimlemedim hocam. O yüzden 5X ile arasında bi kıyaslama yapamıyorum. Şuan da 5X kullandığımdan net bi şekilde söyleyebilirim yukarıda belirttiklerimi.
kardeş sen kullandığına göre bi bayan için selfie kamerası ve normal kamera nasıl
çok teşekkürler kardeş yardımcı olduğun içinSelfie kamerasıda vasat hocam ne yazık ki. Yani kısaca kamera için alınacak bir telefon değil. Yalnızca portre çekimleri için alınır gayet başarılı portre çekerken.
sence bir bayan için plus mı , 5x mi ön kamerada önemliMi 5s plus daki sensör redmi note 4 deki sensör ile aynı. Ama birisi siyah beyaz olduğundan stereo çekim yapabiliyor. Bu bir avantaj ancak mi 5x in sensörü çok daha yeni ve hızlı odaklama yapabilen imx386olduğundan bu da mi5 ix in avantajı. İmx 386 ile mi note 3 dxo mark da 90 puan ile iPhone 7 yi geçti