Mİ5'ten 5S'e geçmek

Adones06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi5
Konular
3
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, 1 ay önce mi5 aldım. Düşünüyorum hata mı ettim 5s mi almalıydım. Kafamda deli sorular.. Sizce ne yapmalıyım açık ara fark var mıdır? Ve dahi 5s te kamera sorunu varmış sanıyorum? Yani yeniden bir alışveriş yapayım mı? Ne dersiniz lütfen bana yardım edin çok taktım bu konuya. Saygılar

musti-sa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
XİAOMİ MİMAX
Konular
0
bende almayı düşünüyorum .kafam harbiden çorba gibi oldu bir türlü karar veremedim.

Adones06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Adones06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi5
Konular
3
mi 5 kullanmadım ama mi 5s den gayet memnunum ne kamera nede farklı bir sorunumda hiç olmadı herşey stabil bazı internet stelerinde satilan cihazlarda sorun olabiliyormus ama ben Çin'den direk telefon magzasindan aldırdım cok şükür beni hiç uzmedi sizede hatalı bir cihaz gelmediği sürece memnun kalırsınız
32'lik mi hocam sizin ki?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bugün sipariş ettiğim Mi 5S geldi telefon gerçekten çok güzel. Fakat bana kalırsa hali hazırda mi5 varken 5s'e geçmek çokta mantıklı olmaz. Aralarında çok bi fark yok performans konusunda. Sadece birisi cam kasa diğeri metal. 6 çıkana kadar kullanmalısın bence.

dizefurkan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Telefonum 3lime ulaştığında bende bi sure sonra mi5s e takmistim kafayi ama bunun tek bir sebebi vardi, fiziksel tipi. Mi5te tek sikayetim yanlardaki tek elde tutulamazligi...parmaklarimi rahatsiz ediyor ki silikon kilif takili iken bile...ama mi6yi bekleyin derim. Toplu bir sekilde geceriz :)

Adones06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi5
Konular
3
Telefonum 3lime ulaştığında bende bi sure sonra mi5s e takmistim kafayi ama bunun tek bir sebebi vardi, fiziksel tipi. Mi5te tek sikayetim yanlardaki tek elde tutulamazligi...parmaklarimi rahatsiz ediyor ki silikon kilif takili iken bile...ama mi6yi bekleyin derim. Toplu bir sekilde geceriz :)
Ben bunu 1099 TL ye aldım.. Şuan bakıyorum 5S 1550 lira civarında. Değmez diyosun yani öyle mi hocam

dizefurkan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Açıkçası olay kişinin ne istediği ile alakalı. Eğer durumun varsa ve bir tık daha üstü olsun diyorsan, al derim. Çünkü mi4 ile mi5 arasinda olan farklar mi5 ile mi5s arasinda da vardir. Tabi ucurum bir fark yoktur ama fiziksel acidan onemli bir nokta, bir kere telefonun kavisleri, vücut hatti, elde tutuşu değişmiştir...ufak bir örnekle samsung telefon kullanan birisini gorunce dikkatli bakmadigin zaman "hangi modeliydi ya bu??" diye soracagin bir telefon yok karsinda. Bariz belli olan degisiklikler yapilmis. Bütün bu yazi nacizane benim sahsi fikrim, anlattiklarim sonucunda bir de kendim belirteyim, bana sorarsan mi6yi beklerim belki kamerayi duzeltmislerdir, hoparlörü, daha guzel, daha yakışıklı olmustur, o zaman bekler alirim. Mi5se noldu hop, arada kaynadi :)

ruth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ruth
Cihazım
Samsung S5
Konular
4
5S'in kamera sorunu çok can sıkıcı!

Üst Alt