Yardım Mİ5S Yerine Alınabilecek Telefonlar

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
Arkadaşlar Mi5s cihazımın parmak izi bozuldu ve ardından başka sıkıntılar da göstermeye başladı. Servise yolladım cihaz değişim/para iade edilecek dendi. Ancak cepportun elinde Mi5s cihaz yok onun kapasitesinde bir telefon önerebilir misiniz?
Redmi Note 5 Pro alınır mı ? SND636 kullanıyor Mi5s teki gibi perfromans alınır mı?

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Mi Note 3 Lenovo Z5 e de bir bakmanı öneririm

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi note 3 şiddetle tavsiyemdir. Kayınbiraderde mi note 3 var, bende mi5s var. Çok stabil ve yetenekli bir makine, çok da zarif. Kamera ve bataryası ayrıca çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parmak izi ,mi5s den hızlı

Oyla:

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
Mi 6 iste. Aynısı yoksa üst modelini vermek zorundalar. Para iadesi kesinlikle kabul etme çünkü dolar uçtu muhtemelen 1300 civarına almışsındır. Mi 6 vermezlerse hakem heyetine başvur kesin alırsın. Daha önce laptop ta gold firmasina çok çektirdim :)

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
hocam bana soracak olursanız fazladan liralar harcamaya gerek yok! redmi 5 plus 4/64 alır yoluma bakar arta kalan para ile yatırım yapardım.

Oyla:

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 6 iste. Aynısı yoksa üst modelini vermek zorundalar. Para iadesi kesinlikle kabul etme çünkü dolar uçtu muhtemelen 1300 civarına almışsındır. Mi 6 vermezlerse hakem heyetine başvur kesin alırsın. Daha önce laptop ta gold firmasina çok çektirdim :)
Aynen kabul etmedim mağdur ediyorsunuz dedim bana almak değil Mi5s e eş değer bir telefon istiyorum. Bana Redmi Note 5 veriyorlar ya deli olcam, üst seri bir telefon vermezler hakem heyetine başvurucam artık

Mi note 3 şiddetle tavsiyemdir. Kayınbiraderde mi note 3 var, bende mi5s var. Çok stabil ve yetenekli bir makine, çok da zarif. Kamera ve bataryası ayrıca çok iyi.

Parmak izi ,mi5s den hızlı
Mi Note 3 çok güzel cihaz. Mi 5s'ten çok daha iyi.

İşte hocam telefonu 1400 den sayıp üzerine 600 koymamı istiyorlar şu an buna imkanım yok, Redmi N ote 5 verdiler kesinlikle kabul etmedim, nasıl telefonumu alcam bilmiyorum.

hocam bana soracak olursanız fazladan liralar harcamaya gerek yok! redmi 5 plus 4/64 alır yoluma bakar arta kalan para ile yatırım yapardım.
Mi5s ile aynı paradan sayıyorlar para kalmıyor maalesef

Oyla:
Üst Alt