Alış Mİ5S TEMPERLİ CAM VE KILIF ARIYORUM

kotakot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Gemi Mühendisi
Konular
3
Merhabalar,
Bugün forumdan Raşit Bey'den mi5s aldım. Kılıf ve cam ihtiyacım var İstanbul içi elden teslim alabilirim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aydın Onur Gerçek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın Onur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
9
Hocam iyi günler mi5s sahibi olarak hiç mi5 kullandınız mı ayrıca mi5s in batarya performansından memnun musunuz? Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

kotakot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Gemi Mühendisi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iyi günler mi5s sahibi olarak hiç mi5 kullandınız mı ayrıca mi5s in batarya performansından memnun musunuz? Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
Hocam daha ilk günüm 10:00 da telefonu %90 şarjla akdim elimden dusmedi app indirmekle ayar yapmakla falan uğraşıyorum %11 şuan kestiremedim nasıl gittigini. Birkaç gün kullandıktan sonra genel izlenimim hakkında feedback verebilirim sana.
PS: daha önce mi5 kullanmadim.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Elimde fazladan 2 adet ekran koruyucu var ama ekranı tam kapatmıyor. Başka alan arkadaşlardada aynı şekilde. Maalesef henüz ekranı tam kapatan Çin de dahil piyasada yok. Tam uyumlu koruyucu çıkana kadar işinizi görür. Cinden farklı saticilardan sipariş verdim inşallah onlar uyar. Mecidiyeköy ve Ümraniye den elden verebilirim düşünürseniz.

kotakot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Gemi Mühendisi
Konular
3
Elimde fazladan 2 adet ekran koruyucu var ama ekranı tam kapatmıyor. Başka alan arkadaşlardada aynı şekilde. Maalesef henüz ekranı tam kapatan Çin de dahil piyasada yok. Tam uyumlu koruyucu çıkana kadar işinizi görür. Cinden farklı saticilardan sipariş verdim inşallah onlar uyar. Mecidiyeköy ve Ümraniye den elden verebilirim düşünürseniz.
Özelden yaziyorum

Aydın Onur Gerçek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın Onur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
9
eyvallah hocam 1 2 gün kullanımdan sonra ekran sürelerini paylaşabilir misiniz? Hayırlı olsun bu arada. Nereden aldınız bu arada?

kotakot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Gemi Mühendisi
Konular
3
eyvallah hocam 1 2 gün kullanımdan sonra ekran sürelerini paylaşabilir misiniz? Hayırlı olsun bu arada. Nereden aldınız bu arada?
rash.87 den aldım hocam forumdan. Yakında 4 tane siyah 64 mi5s getireceğini söylemişti ben sabirsizlandim erken gelen silverı aldim

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Engin hocam söylediğim gibi kılıf ve cam elime geçince size ulaştıracağım.Elinizde yedek olmuş olur.İnşallah yakın zamanda bulursunuz.

Aydın Onur Gerçek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın Onur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
9
Hocam daha ilk günüm 10:00 da telefonu %90 şarjla akdim elimden dusmedi app indirmekle ayar yapmakla falan uğraşıyorum %11 şuan kestiremedim nasıl gittigini. Birkaç gün kullandıktan sonra genel izlenimim hakkında feedback verebilirim sana.
PS: daha önce mi5 kullanmadim.

hocam iyi günler mi5s deneyiminizi paylaşır mısınız batarya performansı falan nasıl ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? hayırlı olsun yeniden.

kotakot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Gemi Mühendisi
Konular
3
hocam iyi günler mi5s deneyiminizi paylaşır mısınız batarya performansı falan nasıl ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? hayırlı olsun yeniden.
Hocam Merhabalar,
Öncelikle telefonu 1 haftadan fazladır kullanıyorum ve şarjını tasarrufla tam 2 gün yettirebildiğim oluyor fakat iyi bir ekran süresi isterseniz 1,5 gün diyebiliriz.
Hızından oldukça memnunum
Bu aralar yoğun çalıştığım için kamerayı pek deneme şansım olmadı ama çok üst düzey bir kamera olduğunu düşünmüyorum ( tabiki benim öyle bir beklentim de yok beni fazlasıyla tatmin ediyor şuan)
Telefona tasarım olarak aşığım elimde tutmaya bayılıyorum bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Yoğun çalıştığımdan çok fazla kurcalama şansı bulamadım dediğim gibi fakat merak ettikleriniz varsa sorun denemeye ve cavap vermeye çalışırım.
Genel olarak telefon hakkındaki düşüncem bir daha olsa yine alırım eşime dostuma gerektiğinde de önereceğim alacağım telefon bu olur.

Üst Alt