Yardım mi5s tarayıcıdan bağlanma ( ftp )

sinan__

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiaoumi mi5s
Cihazım
mi5s
Konular
1
merhaba arkadaşlar benim sorunum telefondan FTP sunucusunu başlatmama rağmen bilgisayarımdan tarayıcıdan gerekli adresi yazmama rağmen bağlanmıyor bir süre araştırm fakat sorunun çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Tarayıcıdan değilde, Bilgisayarım'a girip; Sağ tıklayıp Ağ konumu ekle diyince, ağ konumu için "ftp://192.168.xx.xxx:2121" (X yazan yerlere cihazın aldığı Ip girilecek) belirtilerek Bilgisayarıma klasör tanımlayın. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum.

Oyla:

sinan__

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiaoumi mi5s
Cihazım
mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tarayıcıdan değilde, Bilgisayarım'a girip; Sağ tıklayıp Ağ konumu ekle diyince, ağ konumu için "ftp://192.168.xx.xxx:2121" (X yazan yerlere cihazın aldığı Ip girilecek) belirtilerek Bilgisayarıma klasör tanımlayın. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum.
maalesef bu şekilde de denedim fakat girdiğiniz klasör geçerli görünmüyor şeklinde hata veriyor

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
maalesef bu şekilde de denedim fakat girdiğiniz klasör geçerli görünmüyor şeklinde hata veriyor

Hocam o zaman uygulama ayarlarını ve izinleri bir kontrol edin isterseniz. Ben Mi6'da bu şekilde sorun yaşamıyorum çünkü. Birde aynı ağa bağlı olunduğundan emin olun.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
merhaba arkadaşlar benim sorunum telefondan FTP sunucusunu başlatmama rağmen bilgisayarımdan tarayıcıdan gerekli adresi yazmama rağmen bağlanmıyor bir süre araştırm fakat sorunun çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

farklı programlar deneyin hocam mesela es dosya yöneticisinde bağlanabilirisiniz veya benim gibi Dosya Yöneticisi + programınıda kullanabilirisiniz.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
farklı programlar deneyin hocam mesela es dosya yöneticisinde bağlanabilirisiniz veya benim gibi Dosya Yöneticisi + programınıda kullanabilirisiniz.

Bende Airdroid kullanıyordum hocam eski cihazımda, Xiaomi'nin Dosya Yöneticisindeki FTP özelliğini öğrenene kadar Mi6'da da Airdroid kullanmaya devam ediyordum :)

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Bende Airdroid kullanıyordum hocam eski cihazımda, Xiaomi'nin Dosya Yöneticisindeki FTP özelliğini öğrenene kadar Mi6'da da Airdroid kullanmaya devam ediyordum :)

modem üzerinde telefona sabit İP ayarladım lazım olduğunda ftp açıp giriyorum çok stabil ve pratik :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
modem üzerinde telefona sabit İP ayarladım lazım olduğunda ftp açıp giriyorum çok stabil ve pratik :)

Hocam bende Xiaomi Mi Wifi Router 3 üzerinde bağlı herşey; O da sağolsun hiç ip'yi değiştirmiyor telefonun; Pc'den sorunsuz olarak bağlanıyorum bende.

Oyla:

sinan__

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiaoumi mi5s
Cihazım
mi5s
Konular
1
arkadaşlar ben mi dosya yöneticisinden yapamadım bende daha önceki telefonumdaki dosya programını kurup onu kullanıyorum sorun olmuyor ilginiz için teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt