Rom mi5s sorunsuz rom

Ogunn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
3
merhabalar dün akşam yükledeğim forumumuzda gördüğüm revos roomu kurduktan sonra telefonumda sürekli uygulamalar durduruldu hatası aldım. sabah roomu hatalı kurduğumu düşündüm çünkü okuduğum kadarıyla telefondaki verilerimin silinmeden yeni roomun kurulması beraberinde hatalar getirebileceğini okumuştum. sabah tekrar hatalar gelince recovery menüsünü açtım şarjımın az olduğunu fark edip reboot ile telefonumu yeniden başlatıp sonrasında bu işlemi yapmaya karar verdim ve telefon kapandı ardından hiç tepki vermedi. forumumuzda başlık açıp sorunu çözmeye çalıştık testpoint ile room falan yapmak için telefonu olmayan imkanlarla söktüm ve bilgisayara taktım ardından usb okunamadı hatası aldım bataryayı söktüm olmadı acaba sorun bilgisayardan kaynaklı mı diye araştırdım sonuç olarak yine de olmadı. telefonun hurda olduğuna karar vermişken son bir umut telefonu şarja taktım ve açıldı. telefon açılmışken yine sorunlar devam etme eğiliminde güncellemeler yapılmıyuor bir şey indirilemiyor. siz değerli forumdaşlarımından mi5s için sorunsuz ve verimli çalışan bir rom önerisi istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
merhabalar dün akşam yükledeğim forumumuzda gördüğüm revos roomu kurduktan sonra telefonumda sürekli uygulamalar durduruldu hatası aldım. sabah roomu hatalı kurduğumu düşündüm çünkü okuduğum kadarıyla telefondaki verilerimin silinmeden yeni roomun kurulması beraberinde hatalar getirebileceğini okumuştum. sabah tekrar hatalar gelince recovery menüsünü açtım şarjımın az olduğunu fark edip reboot ile telefonumu yeniden başlatıp sonrasında bu işlemi yapmaya karar verdim ve telefon kapandı ardından hiç tepki vermedi. forumumuzda başlık açıp sorunu çözmeye çalıştık testpoint ile room falan yapmak için telefonu olmayan imkanlarla söktüm ve bilgisayara taktım ardından usb okunamadı hatası aldım bataryayı söktüm olmadı acaba sorun bilgisayardan kaynaklı mı diye araştırdım sonuç olarak yine de olmadı. telefonun hurda olduğuna karar vermişken son bir umut telefonu şarja taktım ve açıldı. telefon açılmışken yine sorunlar devam etme eğiliminde güncellemeler yapılmıyuor bir şey indirilemiyor. siz değerli forumdaşlarımından mi5s için sorunsuz ve verimli çalışan bir rom önerisi istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim
Öncelikle geçmiş olsun hocam

Şu romu kurup kullanabilirsiniz

Ogunn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam fakat sanırım link sorunlu

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
teşekkürler hocam fakat sanırım link sorunlu
Kontrol edıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam miui pro nun sitesinin linkini paylaşıyorum
İndirme linkini Kayıtlı e posta adresine yolluyorlar mis

Kayıt olarak indirme linkini alabilirsin

Yada global roma geçebilirsiniz

Son düzenleme:

Ogunn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrol edıyorum hocam

Hocam miui pro nun sitesinin linkini paylaşıyorum
İndirme linkini Kayıtlı e posta adresine yolluyorlar mis

Kayıt olarak indirme linkini alabilirsin

Yada global roma geçebilirsiniz
teşekkürler ilginize alakanıza hocam dünkü tecrübeden sonra etliyesütlüye karışmadan global romu indiricem teşekkürler

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
teşekkürler ilginize alakanıza hocam dünkü tecrübeden sonra etliyesütlüye karışmadan global romu indiricem teşekkürler
Rica ederim hocam
Pek fazla bilginiz yoksa bu konularda iyi Araştırma yapmadan işlem yapmayın tavsiyesi ile kapatıyorum
İyi forumlar

Üst Alt