Yardım Mi5s plus şarj

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Yaklaşık 2 yıldır mi5s plus kullanıyorum Telefonumdan da kamera hariç çok memnunum

Sorunum şu; yaz aylarında balık tutmaya çok çıkarım. Sanırım bu süre içerisinde telefonun şarj girişine deniz suyu temas etmiş olabilir. Olabilir diyorum çünkü telefonumu hiç suya düşürmedim ve telefonum sorunsuz çalışıyor. Fakat orjinali de dahil 4 tane şarj kablosu değiştirdim. Sanırım orada kalan tuz (eğer varsa) kabloyu oksitliyor ve bir müddet sonra kabloda temassızlık oluşuyor.

Sorum ise şu ; ben bu şikayetlerle telefonumu garantiye yollasam telefonun şarj kitini değiştirirler mi? Değiştirmezlerse ben değişimini yaptırmaya çalışsam tahmini olarak bu bana kaç liraya mal olur?
Cevaplarınızı bekliyor teşekkür ediyorum.

NOT:Telefonu n11 üzerinden cepport mağazasından almıştım. Yani garanti veren firmayı henüz bilmiyorum.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Cihazınız serviste kontrol edildikten sonra şarj soketinde oksitlenme tespit edilirse kullanıcı hatasına (sıvı teması olarak) girer. Sizi arayıp ücreti belirtip; tamir konusunda onayınızı isterler. Fakat herhangi bir ücret tahmini yapamıyorum ne yazık ki.

Yıllar önce arkadaşımın Galaxy S6'sı bu sorunla karşılaştığında komple anakart ücreti istemişti Samsung servisi.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Garanti kapsamında değerlendirilmeme ihtimaline karşı internetten 40-50 lira civarında alırsın ve güvendiğin telefoncuya yarım saatte yaptırırsın daha mantıklı bence... Telefonun garantiye gidip gelmesi süre alır, garanti dışı onarım için dışarıda yaptıracağın fiyatın iki üç katı fatura çıkar.

Oyla:
Üst Alt