Yardım Mi5s Parmak izi okuyucu çalışmıyor

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Sorunum şu ki lienega os kurdum ve kernel attım kernel attıktan sonra parmak izi okuyucu çalışmamaya başladı daha sonra mı flash ile kararlı rom ve beta rom attım beta rom da bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şuan hiçbir şekilde çalışmıyor ayarlardan tanıtırken okuyor ama kilit ekranında çalışmıyor custom kernel atsam düzelir mi ve nereden bulabilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden Teşekkürler.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darthclass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
mi5s
Konular
4
Root Explorer le /Persist klasörünü sil yeniden baslat.

Oyla:

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
MuiuPro 7.11.16 kur. Yüz tanıma ile parmak izi derdinden kurtul. Karanlıkta dahi yüzünü tanıyor namussuz :D

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root Explorer le /Persist klasörünü sil yeniden baslat.

Sorunum kernelden kaynaklıydı sorunu çözmüştüm ama halan sıkıntı çıkarıyordu şuanda şöyle bir yöntem uyguladım önce twrp den persisti sildim daha sonra yeniden başlattım twrpde sonra flash moda aldım mi flash son sürümü miuı kendi sitesinden indirdim ve onunla global beta 7.11.16 romu kurdum temiz kurulum ile şuan bir sorun yok çalışıyor ama uzun sürede sıkıntı çıkarırmı bilinmez ben önceden hep eski sürüm mi flash ile kurulum yapıyordum onlarda herhalde tam temiz kurulum yapmıyordu şuanda ilk defa son sürüm ile yaptım ve şuan sorunsuz çalışıyor ve çok hızlı bu konudada kurulum yaparken son sürüm mi flash ile kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
[doublepost=1511274353,1511274223][/doublepost]
MuiuPro 7.11.16 kur. Yüz tanıma ile parmak izi derdinden kurtul. Karanlıkta dahi yüzünü tanıyor namussuz :D
Denemiştim yüz tanımayı ama gece kullanamayacağım kesin o yüzden parmak izine devam :D

Oyla:
Üst Alt