Mi5S ---MİUİ 9.6.1.0 Yavaş şarj olma sorunu

saiddss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Said
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Ss
Konular
1
selamlar öncelikle. bu güncellemeyi yaptıktan sonra telefonum normalde hızlı sarj cihazıyla 30 dk'da %60tan fazla şarj olurken şuan kapalı halde bile 10 dkda ancak %8-10 luk bir artış oluyor. bu sorunu yaşayan sadece benmiyim? ve kullanım esnasında şarj ilerlemiyor. aşırı ısınma sorunuda oluyor 39-45 C derece dolaylarına çıktığı da oluyor.. yoksa telefonun şarj soketinde mi bir sorun var ?

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
selamlar öncelikle. bu güncellemeyi yaptıktan sonra telefonum normalde hızlı sarj cihazıyla 30 dk'da %60tan fazla şarj olurken şuan kapalı halde bile 10 dkda ancak %8-10 luk bir artış oluyor. bu sorunu yaşayan sadece benmiyim? ve kullanım esnasında şarj ilerlemiyor. aşırı ısınma sorunuda oluyor 39-45 C derece dolaylarına çıktığı da oluyor.. yoksa telefonun şarj soketinde mi bir sorun var ?
Sokette veya bataryada sorun olup olmadığını temiz bir rom kurulumu yaptıktan sonra gözlemlerinize göre anlayabilirsiniz :)
Bootloader kilidiniz açık ise mi Flash ile temiz kurulum yapın akabinde kontrol edin. Eğer değişen bir şey yoksa soket veya bataryanızds sorun oluşmuş olabilir :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

saiddss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Said
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Ss
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sokette veya bataryada sorun olup olmadığını temiz bir rom kurulumu yaptıktan sonra gözlemlerinize göre anlayabilirsiniz :)
Bootloader kilidiniz açık ise mi Flash ile temiz kurulum yapın akabinde kontrol edin. Eğer değişen bir şey yoksa soket veya bataryanızds sorun oluşmuş olabilir :)

cevap için teşekkürler. şuan şarjın %50 üzerine çıkmasını bekliyorum umarım kurulum yapmayı başarabilirim. rom tavsiyeniz var mı mi5s için hocam

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
cevap için teşekkürler. şuan şarjın %50 üzerine çıkmasını bekliyorum umarım kurulum yapmayı başarabilirim. rom tavsiyeniz var mı mi5s için hocam
Mi5s kullanıcısı olmadığım için bir şey diyemeyecem hocam :)
Mi5s forumunda mutlaka bu sorduğunuz konu ile alakalı bir çok onu vardır kontrol edebilirsiniz :)

Oyla:

saiddss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Said
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Ss
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun soketten kaynaklaniyormus.. ve rom gayet stabil ben begendim. yardimci olan arkadasa teşekkürlerimi sunarim

Oyla:
Üst Alt