Mİ5S mesajlaşma ayarları nerede?

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Arkadaşlar Mİ5S telefonda 6.10.20 beta sürümü kullanıyorum mesajlaşma ayarlarını bulamadım.Birde mesaj geldiğinde mesaj bildirim çubuğunda numara olarak görünüyor kişi ismi mesajlar ana menüde görülüyor ancak.Bunu nasıl çözerim?

qqvecihii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BERKAN
Cihazım
Mİ5
Meslek
UÇAK TEK.
Konular
6
Ayarlar >sistem uygulamaları > mesajlar yolunu izleyerek ulaşabilirsin.. Veya herhangi bir sistem uygulamasının ayarlarına girmek istiyorsan o uygulamaya girip son kullanılan butonuna basılı tutabilirsin.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar Mİ5S telefonda 6.10.20 beta sürümü kullanıyorum mesajlaşma ayarlarını bulamadım.Birde mesaj geldiğinde mesaj bildirim çubuğunda numara olarak görünüyor kişi ismi mesajlar ana menüde görülüyor ancak.Bunu nasıl çözerim?

Rehberdeki Telefon Numaralarının Başına Ülke Kodunu Ekleyin [+9]

qqvecihii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BERKAN
Cihazım
Mİ5
Meslek
UÇAK TEK.
Konular
6
Kişiler uygulamasının ayarlar kısmından > kişileri düzenle > dizin verilerini yeniden oluştur u bir denermisin bu tüm numaralarını tekrar düzenliyo belki tek tek yazmadan da bu yolla düzelebilir.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Kişiler uygulamasının ayarlar kısmından > kişileri düzenle > dizin verilerini yeniden oluştur u bir denermisin bu tüm numaralarını tekrar düzenliyo belki tek tek yazmadan da bu yolla düzelebilir.

Düzelmiyor Hocam. Ülke Kodunu Rehberdeki Kişilere Eklemeden, Sadece Numarası Çıkıyor, İsmi Çıkmıyor.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar >sistem uygulamaları > mesajlar yolunu izleyerek ulaşabilirsin.. Veya herhangi bir sistem uygulamasının ayarlarına girmek istiyorsan o uygulamaya girip son kullanılan butonuna basılı tutabilirsin.
Ne kadar saçma bir yere koymuşlar . Bende mesajların sağında solunda arıyorum .
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler .
Bir kaç soru daha sorayım o zaman . :)
Yukarıdaki hava durumunu kapatmanın yolu var mı ?
Bildirim çubuğunu aşağı çekince önce boş bildirim sayfası geliyor , sola çekince ikinci sayfada kısayollar görünüyor (wifi , mobil veri vs ) bunu ilk sayfaya atama imkanı var mı ? Alt alta yan yana oluyor onu buldum .

SICAKBUZ34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlhan
Cihazım
mi5
Konular
0
mi5 mesaj ekranında mesajı yazdıktan sonra , kime göndericeğimi şayet kişilerde kayıtlı değilse nasıl belirlerim. örneğin türk telekoma sms atıcam fakat kişilerde kayıtlı olmadıgından atıyorum 5555 e gönder demem gerekiyor onu yazıcak yeri bulamadım ,

Asment

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
3
B
Ne kadar saçma bir yere koymuşlar . Bende mesajların sağında solunda arıyorum .
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler .
Bir kaç soru daha sorayım o zaman . :)
Yukarıdaki hava durumunu kapatmanın yolu var mı ?
Bildirim çubuğunu aşağı çekince önce boş bildirim sayfası geliyor , sola çekince ikinci sayfada kısayollar görünüyor (wifi , mobil veri vs ) bunu ilk sayfaya atama imkanı var mı ? Alt alta yan yana oluyor onu buldum .

Bildirim çubuğunu indir genişlet en aşağıda sağda ''Diğerleri'' vs gibi şeyler yazar oraya tıkla hepsi açılır taşımak istediğinin üzerine basılı tut ve götürmek istediğin yere sürükle

Üst Alt