Mi5s Hoparlör VS Xiaomi Bluetooth hoparlör

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Arkadaşlar ben evde ya da dışarda bangır bangır müzik dinlemek istiyorum fakat Mi5s bu dediklerime tam cevap veremiyor. Başka bir telefondan desibel ölçme uygulaması ile ölçtüğüm zaman 90 gösterdi ama şahsen inanmadım. Şimdi Xiaomi Bluetooth hoparlör alsam ses düzeyindeki ve kalitedeki farkı hisseder miyim ?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Xiaomi hoparlör de, özellikle de MDZ-15 serisinde (Kod da hata olabilir), yani Klasik Mavi renkli cihazda ses konusunda memnun kalırsınız. Fakat size tavsiyem, Mifa A10 almanız, eğer Aliexpress üzerinden almayı düşünürseniz. 32 dolarlık fiyatı ile 10 wattlık ses gücü ve bu fiyata sunduğu ses kalitesi ile bu fiyat aralığında rakipsiz gibi.

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi hoparlör de, özellikle de MDZ-15 serisinde (Kod da hata olabilir), yani Klasik Mavi renkli cihazda ses konusunda memnun kalırsınız. Fakat size tavsiyem, Mifa A10 almanız, eğer Aliexpress üzerinden almayı düşünürseniz. 32 dolarlık fiyatı ile 10 wattlık ses gücü ve bu fiyata sunduğu ses kalitesi ile bu fiyat aralığında rakipsiz gibi.

Güzele benziyor fakat yapısı nedeniyle ne kadar uygun olur bilmiyorum. Çünkü bisikletime de takacağım. Tavsiyeniz için teşekkürler yine de :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Eğer siz dikdörtgen cihaz istiyorsanız, Bass içerik dinleyeceksiniz Pulse X'i (Amazon dan alabilirsiniz), normal içerik içinde Blitzwolf BW-F3 tavsiye ediliyor. Ufak silindirik yapıda bir cihaz istiyorsanız EasyAcc DP200 var Aliexpress'de, geçtiğimiz indirimlerde 11 dolara alabilmiştim bende. Ses yükseliği telefondan her türlü fazladır, 10 wattlık cihaz.

Nasıl birşey istediğinize göre şekillendirmeniz lazım istediğinizi. Bu arada bu tavsiyeleri DH forumda, Bluetooth Hoparlör tavsiyeleri konusundaki üstatların paylaşımlarına nazaran yapıyorum.

Benim aldığım Mifa A10'da yolda, EasyAcc DP200 geldi, elimde öncesinden de Sardine SYD 019 (Sol kanal cızırtısı geliyor, satıcı ile halen görüşüyoruz bu konuyu), Enusic Soundcup, Mifa M1 ve Leitz in minik silindirik hoparlörü var.

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer siz dikdörtgen cihaz istiyorsanız, Bass içerik dinleyeceksiniz Pulse X'i (Amazon dan alabilirsiniz), normal içerik içinde Blitzwolf BW-F3 tavsiye ediliyor. Ufak silindirik yapıda bir cihaz istiyorsanız EasyAcc DP200 var Aliexpress'de, geçtiğimiz indirimlerde 11 dolara alabilmiştim bende. Ses yükseliği telefondan her türlü fazladır, 10 wattlık cihaz.

Nasıl birşey istediğinize göre şekillendirmeniz lazım istediğinizi. Bu arada bu tavsiyeleri DH forumda, Bluetooth Hoparlör tavsiyeleri konusundaki üstatların paylaşımlarına nazaran yapıyorum.

Benim aldığım Mifa A10'da yolda, EasyAcc DP200 geldi, elimde öncesinden de Sardine SYD 019 (Sol kanal cızırtısı geliyor, satıcı ile halen görüşüyoruz bu konuyu), Enusic Soundcup, Mifa M1 ve Leitz in minik silindirik hoparlörü var.

Daha çok Dikdörtgen uzun bir şey istiyorum ya da JBL GO gibi küçük. Hem taşıması hem de bisikletin suluk bölümüne konması konusunda. Ama bunlar birinci kriterler değil benim için. MİFA markasını yeni duydum ama ürün kaliteliye benziyor.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ürünlerini kullananlar memnun, bende M1'den memnun kaldığım ve A10'da bu kadar önerildiği için aldım. Enusic Soundcup bulunmuyor artık, onun yerine TTlife var ama fiyatları pahalı şuanda. Suluk bölümüne sığabileceğini düşünüyorum tabi denemeniz lazım.

Üst Alt