Mi5S Haftalık Güncelleme Alan Rom Yükleme

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
Herkese merhaba,

Bir süredir Xiaomi Mi5s 128 gb modelini kullanıyorum. Cihaz Türkçe ve imei malum yollarla kayıtlı. Bootloader kilidi açık ve sanırım eu rom yüklü diğer Android cihazlara sürekli rom vs attığımdan konuya iyi kötü hakimim de daha önce sadece bir defa Xiaomi kullandım bu model harici onu da aldığım gibi kullandım. Cihaza haftalık güncelleme alan rom kurmak istiyorum. Bunun için yapmam gerekenleri adım adım anlatabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Herkese yardımları için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Herkese merhaba,

Bir süredir Xiaomi Mi5s 128 gb modelini kullanıyorum. Cihaz Türkçe ve imei malum yollarla kayıtlı. Bootloader kilidi açık ve sanırım eu rom yüklü diğer Android cihazlara sürekli rom vs attığımdan konuya iyi kötü hakimim de daha önce sadece bir defa Xiaomi kullandım bu model harici onu da aldığım gibi kullandım. Cihaza haftalık güncelleme alan rom kurmak istiyorum. Bunun için yapmam gerekenleri adım adım anlatabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Herkese yardımları için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim...

Mi Flash ile Fatboot Modda, Fastboot Rom Yüklerseniz, Haftalık Gelen Güncellemeleri Rahatça Yükleyebilirsiniz.
Forumda bununla ilgili bir çok anlatım ve VİDEOLU anlatımı var ;)

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yükleyeceğim dosyanın linkini verme şansınız var mı dediğim gibi xiaomi ilk defa olacak yanlış dosya yükleyip cihazı elimize almayalım

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Yükleyeceğim dosyanın linkini verme şansınız var mı dediğim gibi xiaomi ilk defa olacak yanlış dosya yükleyip cihazı elimize almayalım

Mi5s İçin Türkçe Güncelleme Alan Rom Yok. Çin ve İngilizce Dil İçeren China Rom Var. Link Veremedim Offical Site Şuan Açılmıyor..

Türkçe Olan Rom İçin Romu Yüklemelisiniz. Onun İçinde TWRP Recovery Şarttır.

Redmi2 Prime Cihazımdan TapaTalk Kullanılarak Gönderildi.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
sw33tking hocam galiba konular karışmış :D Hızlı bir özet geçeyim, Adem Şahin hocam yanlış işlem yapmasın.

Tüm Xiaomi cihazlar için orijinal rom yüklendiğinde güncellemeler otomatik alınıyor. Ancak Mi5s için yayınlanmış global yani türkçe orijinal rom yok. Bu nedenle -şimdilik- ya Türkçe'den ya da otomatik güncellemeden vazgeçilmesi gerekli.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sw33tking hocam galiba konular karışmış :D Hızlı bir özet geçeyim, Adem Şahin hocam yanlış işlem yapmasın.

Tüm Xiaomi cihazlar için orijinal rom yüklendiğinde güncellemeler otomatik alınıyor. Ancak Mi5s için yayınlanmış global yani türkçe orijinal rom yok. Bu nedenle -şimdilik- ya Türkçe'den ya da otomatik güncellemeden vazgeçilmesi gerekli.

Bende Öyle Anlatmak İstemiştim cantara Hocam. Diğer Aynı Cihazı Kullanan Birçok Arkadaşa Xiaomi.Eu Romu Kurdum. Çin Sürümünü Kullanamıyorlar. O Yüzden Şuanlık Tek Türkçe Rom Bu :)

Üst Alt