- Adım
- mesutaslan
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 3
Arkadaşlar merhaba bende mi5s telefon vardı bayağı kullandım sonra babama verdim telefonu o kullandı bu zamana kadar. Rom filan atmayı biliyorum bootloader kiliti kaldırdım filan tecrübem var flash atma konusunda. Yalnız çaresizim şu konuda. Whatsapp hatası oldu resmi olmayan sürüm kullandığımız için güncelleme yaptık whatsappa ama yine giriş olmadı. İnternette birisi demişki bootloader kilidi kapalı olan telefonlarda sorun yaşanmıyor. Ee bendeki yani babamdaki telefon kilidi açık bunun. Dedim kilidi kapalı şekilde rom atayım buna kilidi kapattım flash tool aracından. Gayet güzel flash attı telefon kiliti kapalı oldu orjinal haline yani ama herşey Çince İngilizce seçenek var sadece. Dedim buna ben global rom atayım flash attığımda bu sefer missmatcing diye gıcık bir hata alıyorum denemediğim rom kablo ve Port kalmadı. Demem o ki ben nasıl Türkçe haline çevircem telefonumu. Flash atamıyorum. Twrp nasıl yükleyecem bu halde. Kilidi kapalı olunca Twrp de yükleme şansın yok. Ben kilidim kapalı Olcak ama Türkçe menü istiyorum.