Mi5s bugün alacak gibi duruyorum kararsızım

• Konbuyu başlatan ArcAr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 2K

ArcAr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Iphone 4s
Konular
1
mi5s almazsam casper via 1 alabilecek param var, yani beni yarı yolda bırakır dıye korkuyorum açıkçası donanım felan oralara girmiyorum her türlü mi5s önde, mimarlık okuyorum ram önemki ikisinde de 4 gb ama hello 10 dedikelri mt işlemci nerde sd 821 nerde her türlü önde ama türkiye gariantisi farklı birşey orasıda ayrı kısacası alıp da pişman olmak istemiyorum kullananlar sıkıntı yaşıyor mu kronik problem var mı ?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.300
Ürünü sitemiz üzerinden almanızı tavsiye ederim hocam. Garanti konusundan bir sıkıntı yaşamazsınız
zaten her türlü konuda bizler elimizden geldiğince de destek oluruz. Birde casper ile de karşılaştırmayalım cihazı yazıktır yani

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
mi5s almazsam casper via 1 alabilecek param var, yani beni yarı yolda bırakır dıye korkuyorum açıkçası donanım felan oralara girmiyorum her türlü mi5s önde, mimarlık okuyorum ram önemki ikisinde de 4 gb ama hello 10 dedikelri mt işlemci nerde sd 821 nerde her türlü önde ama türkiye gariantisi farklı birşey orasıda ayrı kısacası alıp da pişman olmak istemiyorum kullananlar sıkıntı yaşıyor mu kronik problem var mı ?
Kesinlikle mi5s alin hocam garanti konusuna takilmayin bnce

ArcAr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Iphone 4s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
casperla karşılaştırma değil konu (ama yani işlemcisi ve kamera bence geride ama mali 860 kullanıyor nerdeyse adrenao530 yakın bir grafik kartı ama yani ram 4 gb ve işlemciyi yazmıyorum sd821 ayıp olur :D ) ama benim demek istediğim uzun süre kullanıp kronik bir hata gören var mı ben 2-3 yıl telefon almak istemiyorum bu yüzden araştırıyorum yoksa telefonu kötülemek gibi bir amacım yok tabiki

ArcAr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Iphone 4s
Konular
1

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
yani hocam uzun süre kullanmak istiyorum teknoloji şans işi demek istemiyorum :) ıphone 4s aldım bir kere arıza verdi :)
Uzun süre sizi uzecegini zannatmem mi5s in xiaomi kalitesini bilen asla başka bir ürün dusunmez :)

ArcAr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Iphone 4s
Konular
1
Uzun süre sizi uzecegini zannatmem mi5s in xiaomi kalitesini bilen asla başka bir ürün dusunmez :)
umarım öyle olur hocam son kez bir sorayım dedim insanlar bilgilendirsin diye mesela ahize sesi nasıl mi5 için kötü diyorlardı da mi 5s nasıl acaba

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
umarım öyle olur hocam son kez bir sorayım dedim insanlar bilgilendirsin diye mesela ahize sesi nasıl mi5 için kötü diyorlardı da mi 5s nasıl acaba
Ben mi 5 kullanıyorum uzun zamandır şuan tek şikayetim şarj kesinlikle memnunum cihazdan yorumlara göre değilde kullanıma göre karar vermek lazım bnce eğer almaya karar verirseniz bnce memnun kalacaksiniz

ArcAr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Iphone 4s
Konular
1
Ben mi 5 kullanıyorum uzun zamandır şuan tek şikayetim şarj kesinlikle memnunum cihazdan yorumlara göre değilde kullanıma göre karar vermek lazım bnce eğer almaya karar verirseniz bnce memnun kalacaksiniz
şarj konusunda ne gibi sıkıntılar oluyor, ya kardeşim sırf servis yüzünden casper alasım var ne yalan söyleyeyim

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
şarj konusunda ne gibi sıkıntılar oluyor, ya kardeşim sırf servis yüzünden casper alasım var ne yalan söyleyeyim
Şarj az gidiyor gibi geliyor bana tabi yoğun kullanımda belki de normal bilemiyorum

Üst Alt