Yardım Mi5s beklemede aşırı pil tüketiyor

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Mİ5s beklemede iken çok fazla pil tüketiyor (gece bırakıp sabah aldığımda "telefon beklemede" %5 pil kullanıyor) . Pil tasarrufu açık, Senkronizasyon mobil internet wi-fi gps kapalı. Neden kaynaklandığını nasıl öğrenebilirim?
Ayarlar-pil kullanımı-telefon beklemede den uygulama ile ilgili bilgi alamıyorum. ( Telefon beklemede iken arka planda çalışanları tamamen temizliyorum)
versiyon: global beta 7.5.25

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Bende Aynı Sürümdeyim öyle bir problem yaşamadım . Batarya Probleminden kaynaklanan bi durum .+ Kac saat ekran süresi alıyorsunuz.

Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Aynı Sürümdeyim öyle bir problem yaşamadım . Batarya Probleminden kaynaklanan bi durum .+ Kac saat ekran süresi alıyorsunuz.
pil tasarrufu açık, %80 wifi %20 mobil int kullanımında 4,5 saat ekran süresi alıyorum. en çok pil kullanımı %30 android sistemi %20 android olarak görünüyor. otomatik açılma izinlerinde 5 uygulama izni var.

Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Twrp uzerinden temiz kurulum yaparak aynı romu tekrar yukledim. Durum aynı, pil tüketimi yine çok fazla. Cihazım daha 6 aylik, batarya %20 nin altına düşmeden şarj etmem. Titiz kullanmama rağmen batarya neden bu şekilde hızlı bitiyor?

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
pil tasarrufu hiç kullanmam senkronizasyon her zaman açık ekran parlaklığı otomatik te mobil veri sürekli acik yaklaşık 5 saat ve üzeri ekran süresi alıyorum buda yeterli geliyor fakat uyku modunda saat başı düşüyor yüzde bir bence bu çok..
htc m7de bile yaklaşık 4 saatte yüzde 1 giderdi keza m8de yine öyle lg g3de neredeyse hiç gitmiyor du neyse umarım zamanla duzeltirler

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
pil tasarrufu hiç kullanmam senkronizasyon her zaman açık ekran parlaklığı otomatik te mobil veri sürekli acik yaklaşık 5 saat ve üzeri ekran süresi alıyorum buda yeterli geliyor fakat uyku modunda saat başı düşüyor yüzde bir bence bu çok..
htc m7de bile yaklaşık 4 saatte yüzde 1 giderdi keza m8de yine öyle lg g3de neredeyse hiç gitmiyor du neyse umarım zamanla duzeltirler

Hocam siz çok iyi sure alıyorsunuz. Daha önce bekleme ve kullanım konusunda pil suresi çok daha fazla gidiyordu. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ustadlardan bir yardimmmm

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Hocam siz çok iyi sure alıyorsunuz. Daha önce bekleme ve kullanım konusunda pil suresi çok daha fazla gidiyordu. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ustadlardan bir yardimmmm
aynen bana göre de yeterli bu süreler günü fazlasıyla çıkarıyor. beta romda da nerdeyse aynı süreleri alıyordum şimdide miui pro romdayim birbirine yakın süreler fakat şu bir gerçek facebook ve instagram pili daha çok sömürüyor oralarda biraz fazla takılınca yarım saat düşüyor neredeyse. yani bu da demek oluyor ki kullanım farklılıkları pil kullanımını etkiliyor o yüzden pek takılmamak lazım öyle çok bir düşüş olmadıktan sonra

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

tamamen yazılımsal bir sorun daha öncede forumda bunu bir çok kez dile getirmişimdir. Mıuı'nin yazılımı bir türlü otutturmasından ilerde düzeltilir diye ümit ediyoruz. :)

Oyla:

Redmi note 4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seyhan
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Gece yatarken %45 sarjim vardi sabah kalktığımda %20 redmi note 4 mtk 8.5.5.0 ((7 saat))

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Hocam kullandığım romu ilk yukledigimde pil performansından çok memnundum, lakin ilerleyen zamanlarda gitgite düştü. Kullanımdan kaynaklı old düşündüğüm için temiz kurulum yaparak yine yukledim fakat 2 gundur aynı olduğunu gördüm. Batarya ℅5 e dustugunde ekran görüntülerini yukleyecegim.

Oyla:
Üst Alt