Alış Mi5'e göre kılıf ve ekran koruyucu

anlamli99

TaM35
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ergin
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
6
Arkadaşlar bugün mi5'lerime kavuştum ama çocuk da olduğundan bu konuyu halletmem gerekiyor. Kılıf - çerçeve veya ekran koruyucu işini nasıl hallettiniz ? Satan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Çin'den gelmesi bayağı zaman alacak

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
Gittigidiyor' da var istediklerin, ancak ben gearbest ten sipariş verdim genelde hollanda postayı seçiyorum 12 gün civarında gelmiş oluyor ücetsiz kargoyla. Buradan aldığın fiyatın 3\1 hatta 5\1 fiyatına denk gelebilir aldıkların genelde.

METYU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
S3 mini
Konular
0
Anlamlı 99 Arkadaşım Öncelikle cihazlarınız hayırlı olsun.Mİ5 cihazınızın Türkçe dil ve Türkiye için teknik ayarlarını nasıl hallettiniz acaba,Bende almayı düşünüyorum ancak bu teknik meseleler konusunda tereddtütlerim var.problem yaşarım diyede çekiniyorum açıkçası.

anlamli99

TaM35
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ergin
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gittigidiyor' da var istediklerin, ancak ben gearbest ten sipariş verdim genelde hollanda postayı seçiyorum 12 gün civarında gelmiş oluyor ücetsiz kargoyla. Buradan aldığın fiyatın 3\1 hatta 5\1 fiyatına denk gelebilir aldıkların genelde.
Hadi yaa.. Aliekspress'ten öğlen sipariş verdim. Kimse cevap vermedi diye :S Bakayım iptal edebilecek miyim.

anlamli99

TaM35
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ergin
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlamlı 99 Arkadaşım Öncelikle cihazlarınız hayırlı olsun.Mİ5 cihazınızın Türkçe dil ve Türkiye için teknik ayarlarını nasıl hallettiniz acaba,Bende almayı düşünüyorum ancak bu teknik meseleler konusunda tereddtütlerim var.problem yaşarım diyede çekiniyorum açıkçası.
Çok teşekkür ederim. Daha dün akşam geldim ve hiçbir şey denemedim. Bootloader kodunu yeni istedim. O yüzden gelince inşallah başlayacağım. Forumda da paylaşırım.

METYU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
S3 mini
Konular
0
Denemenizden sonra yazacaklarınız bizlere yardımcı olacak tereddütlerimizin giderilmesi adınada faydalı olacaktır,merakla bekliyorum.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Denemenizden sonra yazacaklarınız bizlere yardımcı olacak tereddütlerimizin giderilmesi adınada faydalı olacaktır,merakla bekliyorum.
Mi5 bölümüne göz atabilirsiniz.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt