Yardım mi5 yeniden kapatınca şarj oluyor ve pc ye data aktaramıyorum

biberlisucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazim
Cihazım
mi5
Konular
7
type c kablom koptu ben de yeni bir tane aldım 3in1 tarzı pek kaliteli değildi. Şarja takınca sarj ibaresi gözüküyor ama şarj yüzdesi sabit kalıyor led ışıkta yanmıyor yalnız kablo takılıyken yeniden başlatınca şarj olmaya başlıyor telefon.Bilgisayara bağlayınca data aktarımı yapamıyorum sadece telefon şarj oluyor.Ben de kablodandır diyer yeni bir tane daha type c kablo aldm concord marka pek kaliteli değil ama telefoncu sorun olmayacağını söyledi.Eve gelip denedim bu kabloda da sorun devam ediyor aynı şekilde.

Sorun kablolarda mı yoksa telefonda mı anlayamadım şimdi bi daha para verip yeni bi kablo tekrardan almak istemiyorum.

biberlisucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazim
Cihazım
mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
son aldığım kabloyu iade edip başka marka bi kablo aldım ama bunda da aynı sorun var telefon android 9 olduğu için desteklemiyor olabilir diye düşünüyorum

Oyla:

Tevfik_Akman

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tevfik
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
işçi
Konular
131
Teknosa dan orijinal Sony kablosu aldım hem garantili hem kaliteli fiyatta uygun şarj cihazı ve kablo alırken kesinlikle orijinal olanları tercih ederim sonra sıkıntı oluyor artık kimse kaliteli ürünü ucuza vermiyor ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyen kişinin sözünü daima hatırımda tutarım.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt